hangi marka tereyağ

amorfati_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
815
1.087
Merhaba hanımlar,

Tereyag hiç kullanmazdim, gecen hafta karar verdim margarin kullanmayacagim artik. Içim tereyağ aldım, ama margarin gibi.. hiç bir fark göremedim.
Marketlerde satılan tereyaglardan hangi markayı tavsiye edersiniz?

Eğer köy yada özel alarak süt aldığınız birisi var ise yoğurt yapmak için vs onlardan alsanız daha iyi olur.Marketlerdeki satılanları pek bende beğenmiyorum.

Eğer köy yada özel alarak süt aldığınız birisi var ise yoğurt yapmak için vs onlardan alsanız daha iyi olur.Marketlerdeki satılanları pek bende beğenmiyorum.
Hmm yurt dışından geldim ve pek bir çevrem yok. Her şeyi marketten alıyorum o yüzden. Yine de süt almak için birini bulup orda varsa ordan almayi deneyeceğim tereyagi. Teşekkürler

köyden alabilirsen al ama o içim falan tereyağı değil bence canım, en azından pınar falan al kokusu bile farkeder margarinle

etrafınızda pazar felan oluyorsa doğal kullnmanızı tavsiye ediyorum)

aslında marka önerisi olan varsa gerçekten bu konuda acizlk çekmekten bıktım:))

margarin çok zararlı sağlığımız için yaklaşık 15 yıldır evimize girmez. ben pınar kullanıyorum köy tereyağı gibi olmasada idare ediyor işte

bizim yag kullnaın bence cok güzel tat veriyor ve fazla katkısı yokk

karlıdağ marka tereyağı kullanıyorum ve nerdeyse her yaptığım yemeğe koyuyorum.üretim yerinde bi tanıdığımız çalıştığı ve tavsiye ettiği için içim rahat yiyorum.tadıda çok güzel tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…