Bebek Beslenmesi Hangi marka süt pompası.Lütfen yardım...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kesinlikle Avent derim ben de cok memnunum... Yeni alacak annelere de tavsiyem. Ben annelutfen die bi siteden aldım. hem daha ucuz hem de kargo bedava

bende aventin pompasını aldım iki gündür sağıyorum süt gelmiyor bebeğime sütüm yetiyor bende mi bir sorun var makşnede mi yardımcı olurmusunuz ?

eğer emzirdikten sonra sağıyorsan sütünü tamamen emiyor olabilir bebeğin...
gene de emzırdıkten sonra sağmayı denemek emmedıgınde de 3 saatte bır emzırmeye devam etmek iyiydir...meme ucunun sürekli uyarılması süt artırımında en önemli 2 faktörden biridir...
bu konuda pıyasının gelmıs gecmıs en ıyısı medela ve su an en ıyı modelı swıng...
son zamanlarda phılıpsın markası olan avent de bu alanda oldugu gıbı bu konuda bu fırmayla yarısır nıtelıkte urunu...

Ben Medela Swing Elektrikli Göğüs Pompası kullandım..kullanımı çok rahat Extraucuzluk.comdan aldım fiyatıda ürünün kalitesine göre çok uygundu..biçok sitede benzer ürün var fakat yani kalitesi ve kullanımıyla en uygun fiyattaki ürün bu..Çok araştırdım tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…