- 29 Ocak 2016
- 4
- 0
- 45
-
- Konu Sahibi Duyguatli27
Canım ben bir iki seferdir salat aldım gayet iyi bi dene isyersenEvde kullandığım farklı farklı markalar var bi markada sabit kalamadım.Kocamla pek fazla ağır yemekleri sevmiyoruz.Hafif olacak.Sıvı yağ tavsiyeleriniz nelerdir.Ben şuanda komili zeytinyağı yudum ayçiçek yağı kullanıyorum ama pek memnun kalmadım yine ?
Sıvıyağ çok önemli bnm için.Çünkü zeytinyağına anne sütüne eş diolar ama hepsi değil tabiki.bu kadar besleyici bi gıdaya özen göstermemiz lazım.Tek ben mi bu kadar bu konuya takıntılıyım anlamadım :) Salat' bi özelliklerine değerlerine bakıyım.Tavsiyen için teşşekkürler :)Canım ben bir iki seferdir salat aldım gayet iyi bi dene isyersen
Canım biryağın kaynma noktası düşükmüş, kızartmalarda vs tavsiye etmiyolar bildiğim kadarıylaBiryağ kullanıyoruz çok memnunuz .. :)
Bilmiyordum bak bilgim yoktu hmmmmCanım biryağın kaynma noktası düşükmüş, kızartmalarda vs tavsiye etmiyolar bildiğim kadarıyla
Orkidenin bir de helal sertifikasi var:)Selamlar.. Türkiye direk ayçiçeğini işleyen iki marka varmış. Diğerleri de onlardan alıp ambalaj değiştirip piyasaya sürüyorlarmış, yada dışardan.. Tam olarak içeriğini bilmiyorum nedir ne değildir diye fakat paylaşmak istedim.
1-Biryağ
2-Orkide
Fındık yağı
hem sağlıklı hem hafif ben çok memmunum.
Zeytinyağı zaten yemeklerde güzel tat vermiyor.
Ayçiçek ise hem ağır hem sağlıksız. Ayçiçek yağını sadece kızartma da kullanıyorum.
Zeytinyağını ise salatada
Fındık yağı gerçekten çok güzel ama çok pahalı