Hangi marka sıvıyağ tavsiye edersiniz ? acill

Duyguatli27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
4
0
45
Evde kullandığım farklı farklı markalar var bi markada sabit kalamadım.Kocamla pek fazla ağır yemekleri sevmiyoruz.Hafif olacak.Sıvı yağ tavsiyeleriniz nelerdir.Ben şuanda komili zeytinyağı yudum ayçiçek yağı kullanıyorum ama pek memnun kalmadım yine ?

Canım ben bir iki seferdir salat aldım gayet iyi bi dene isyersen

Canım ben bir iki seferdir salat aldım gayet iyi bi dene isyersen
Sıvıyağ çok önemli bnm için.Çünkü zeytinyağına anne sütüne eş diolar ama hepsi değil tabiki.bu kadar besleyici bi gıdaya özen göstermemiz lazım.Tek ben mi bu kadar bu konuya takıntılıyım anlamadım :) Salat' bi özelliklerine değerlerine bakıyım.Tavsiyen için teşşekkürler :)

Sıvıyağ olarak mi, zeytinyağ olarak mi.. Zeytinyagsa piyasadaki yağlara güven olmuyor.. İmkânınız varsa yerinden getirtin

Kendimi bildim bileli annem yudum kullanır. Rahat 5 yıldırda yudum-komili hangisi denk gelirse onu kullanıyoruz. Bizde ağır yemekleri sevmiyoruz ailecekte hiç kimsenin şikayeti yok. Açıkcası ikisinide beğenmemiş olmanıza şaşırdım

Selamlar.. Türkiye direk ayçiçeğini işleyen iki marka varmış. Diğerleri de onlardan alıp ambalaj değiştirip piyasaya sürüyorlarmış, yada dışardan.. Tam olarak içeriğini bilmiyorum nedir ne değildir diye fakat paylaşmak istedim.
1-Biryağ
2-Orkide

Kızlar yorumlarınız için teşşekkür ederim.Zade gettirttim internetten gerçekten çok iyi.çok hafif.lezzetli.sıvı yağ takıntılısı olarak ben tavsiye ederim :)

Orkidenin bir de helal sertifikasi var:)

Torku ayçiçek yagı nı kullanıyorum zeytinyağına da kristal sını kullanıyorum.tereyağında da çaglak kullanıyorum çokta memnunum

Fındık yağı
hem sağlıklı hem hafif ben çok memmunum.

Zeytinyağı zaten yemeklerde güzel tat vermiyor.
Ayçiçek ise hem ağır hem sağlıksız. Ayçiçek yağını sadece kızartma da kullanıyorum.
Zeytinyağını ise salatada

Fındık yağı gerçekten çok güzel ama çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…