Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi marka saç boyasının Siyah rengi güzel tutar

turuncu_girl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
8.110
2.248
698
Kızlar özelllikle saçlarını siyaha boyan tecrübeli bayanlar saçlarımı siyaha boyuyacam ama hangi markanın boyasını kullanacağımı bilemiyorum çünkü benim saçımda platin balyaj var kapatmamasından korkuyorum.Siz hangi markayı önerirsiniz hangi markanın boyasından memnun kaldınız
Tecrübelerinizi paylaşır mısınıa.s.z

bende ilk siyaha boyadıgımda sacımda röfle vardı.. kendim boyadım palette ile.. ama arka taraflar için yardım aldım iyice kapatsın diye... kapattı tabi.. ama ben normalde 2 kutuyla boyuyorum sacımı... cunku cok uzun bu kez 3 kutu aldım ne olur ne olmaz iyice kapansın diye... ilk ay biraz sarı sarı cıkıyor alttan ama ikinci boyamada tamamen kapanıyor...

Canım benim saçlarımda omuzlarımın bayağı aşağısında belimin de üstünde yani omuzlarım ve belimin tam ortası diyim ben umarım anlatabilmişimdir.1 kutu yeterli olur mu acaba

Canım benim saçlarımda omuzlarımın bayağı aşağısında belimin de üstünde yani omuzlarım ve belimin tam ortası diyim ben umarım anlatabilmişimdir.1 kutu yeterli olur mu acaba
canım benim sacım belimdeydi.. ben normalde 2 kutu anca yetiştiriyorum cunku cok gür saclarım 3 kutu harcadım... şimdi ilk boyuyacagın için eger cok gür degilse sacların iki kutu al.. hatta Voila markayıda öneririm diger renleri nasıl bilmiyorum ama onun siyahıda cok iyi hatta cok dogal duruyor.. bi iki kere boyadım cunku.. gayet hostu... hem onun tek kutuda iki boya kampanyası var devam ediyosa ondan 2 kutu al... iki kutu parasına 4 kutu olur.. güzel güzel kapata kapata boyarsın...

Canım ben palette aldım 2 kutu her ihtimale karşı bu akşam boyuyacam bakalım
İnş. kapatır

Canım ben palette aldım 2 kutu her ihtimale karşı bu akşam boyuyacam bakalım
İnş. kapatır
yardım al mutlaka arka taraflar içinbenneyaptımki bide yavas yavas yedire yedire boya... iyi boyansınki acıklıklar boyanmayan yerler kalmasın... hadi kolay gesinkaydirigubbakcemile5

cnmmm ben her markanın siyah boyasını denedim..en iyisi igora nın siyahııı..sen iki kutu boya alman lasım cnmm saçın gürse iki kutu bile yetmeyebilir...

yardım al mutlaka arka taraflar içinbenneyaptımki bide yavas yavas yedire yedire boya... iyi boyansınki acıklıklar boyanmayan yerler kalmasın... hadi kolay gesinkaydirigubbakcemile5

Tşkler canım:1hug: ablam boyayacak zaten saçımı ben hayatta tek başıma boyayamam.

cnmmm ben her markanın siyah boyasını denedim..en iyisi igora nın siyahııı..sen iki kutu boya alman lasım cnmm saçın gürse iki kutu bile yetmeyebilir...

igorayı hiç duymamıştım canım yaa
Saçım ne çok gür nede az normal yaniia.s

igorayı hiç duymamıştım canım yaa
Saçım ne çok gür nede az normal yaniia.s

cnm kaliteli bi boya igora tüp hali 9 tl...bulması biraz zorr ama bulursan kesin al akma olasılıgı diger markaların siyahına göre daha az..saçın normal ise iki kutu yetr ozman cnm..boyadıktan sonra yaz buraya nsl olcak merak ederimkaydirigubbakcemile3a.s.

Hımm tamam o zaman bulduğum zaman mutlaka alıcamyerimseniben
Tamam tatlım akşam saçımı boyadıktan sonra yazarım hatta resimde eklerim bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum açıkçası :1closedeyes:
Ayy inş. yakışırrdelikafadulden

valla cnmmm benimde saçlar şimdi gölgeli..gittim dip boyası yaptırdım beyazlarım var malesef ama kapanmadııı ayrıca dipleri turuncu gibi oldu sinir oldumm...valla bende siyah değilde koyu bi renk alıp boyuycam bu gidişleeee..siyah yaklaşık 6 sene kullandım gecen sene akıttım yıprattım baya ondan şu önümüzeki 10 yıl siyah yapmam:)amann nekadr uzun yazmışım öyleeekaydirigubbakcemile3öptm cnm bnm..

Kıslarrr saçlarımı boyadım süpperrrrrrrr oldu gerçektenzemuszemus bu kadar beklemiyordum:kedi:.Fotoğrafımıda en kısa sürede eklicemmm...Cevaplarınız için çok teşekküüürrr ettimm..opuyorumnanaktanŞeniz

bndede bayağı sapsarı röfle vardı
hemde yoğun röfleydi
kuaförde koyu kahveye boyattım çok güzel bi kerede tuttu
en iyisi kuaför diyorum çünkü saçların yanabilir,zarar görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…