- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
bende ilk siyaha boyadıgımda sacımda röfle vardı.. kendim boyadım palette ile.. ama arka taraflar için yardım aldım iyice kapatsın diye... kapattı tabi.. ama ben normalde 2 kutuyla boyuyorum sacımı... cunku cok uzun bu kez 3 kutu aldım ne olur ne olmaz iyice kapansın diye... ilk ay biraz sarı sarı cıkıyor alttan ama ikinci boyamada tamamen kapanıyor...Kızlar özelllikle saçlarını siyaha boyan tecrübeli bayanlar saçlarımı siyaha boyuyacam ama hangi markanın boyasını kullanacağımı bilemiyorum çünkü benim saçımda platin balyaj var kapatmamasından korkuyorum.Siz hangi markayı önerirsiniz hangi markanın boyasından memnun kaldınız
Tecrübelerinizi paylaşır mısınıa.s.z
bende ilk siyaha boyadıgımda sacımda röfle vardı.. kendim boyadım palette ile.. ama arka taraflar için yardım aldım iyice kapatsın diye... kapattı tabi.. ama ben normalde 2 kutuyla boyuyorum sacımı... cunku cok uzun bu kez 3 kutu aldım ne olur ne olmaz iyice kapansın diye... ilk ay biraz sarı sarı cıkıyor alttan ama ikinci boyamada tamamen kapanıyor...
Canım benim saçlarımda omuzlarımın bayağı aşağısında belimin de üstünde yani omuzlarım ve belimin tam ortası diyim ben umarım anlatabilmişimdir.1 kutu yeterli olur mu acaba
canım benim sacım belimdeydi.. ben normalde 2 kutu anca yetiştiriyorum cunku cok gür saclarım 3 kutu harcadım... şimdi ilk boyuyacagın için eger cok gür degilse sacların iki kutu al.. hatta Voila markayıda öneririm diger renleri nasıl bilmiyorum ama onun siyahıda cok iyi hatta cok dogal duruyor.. bi iki kere boyadım cunku.. gayet hostu... hem onun tek kutuda iki boya kampanyası var devam ediyosa ondan 2 kutu al... iki kutu parasına 4 kutu olur.. güzel güzel kapata kapata boyarsın...Canım benim saçlarımda omuzlarımın bayağı aşağısında belimin de üstünde yani omuzlarım ve belimin tam ortası diyim ben umarım anlatabilmişimdir.1 kutu yeterli olur mu acaba
canım benim sacım belimdeydi.. ben normalde 2 kutu anca yetiştiriyorum cunku cok gür saclarım 3 kutu harcadım... şimdi ilk boyuyacagın için eger cok gür degilse sacların iki kutu al.. hatta Voila markayıda öneririm diger renleri nasıl bilmiyorum ama onun siyahıda cok iyi hatta cok dogal duruyor.. bi iki kere boyadım cunku.. gayet hostu... hem onun tek kutuda iki boya kampanyası var devam ediyosa ondan 2 kutu al... iki kutu parasına 4 kutu olur.. güzel güzel kapata kapata boyarsın...
yardım al mutlaka arka taraflar içinbenneyaptımki bide yavas yavas yedire yedire boya... iyi boyansınki acıklıklar boyanmayan yerler kalmasın... hadi kolay gesinCanım ben palette aldım 2 kutu her ihtimale karşı bu akşam boyuyacam bakalım
İnş. kapatır
yardım al mutlaka arka taraflar içinbenneyaptımki bide yavas yavas yedire yedire boya... iyi boyansınki acıklıklar boyanmayan yerler kalmasın... hadi kolay gesinkaydirigubbakcemile5
cnmmm ben her markanın siyah boyasını denedim..en iyisi igora nın siyahııı..sen iki kutu boya alman lasım cnmm saçın gürse iki kutu bile yetmeyebilir...
igorayı hiç duymamıştım canım yaa
Saçım ne çok gür nede az normal yaniia.s
cnm kaliteli bi boya igora tüp hali 9 tl...bulması biraz zorr ama bulursan kesin al akma olasılıgı diger markaların siyahına göre daha az..saçın normal ise iki kutu yetr ozman cnm..boyadıktan sonra yaz buraya nsl olcak merak ederimkaydirigubbakcemile3a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?