Her marka akar hele siyah-mavi siyah çok akar yerini kızıl yansımalı koyu bir kahveye bırakır
Ben 2-3 yıl palette deluxe 1.1 gece mavisi ile boyadım akma oluyor tabi ki ama 1 ay kadar fazla solmadan kalmıştı
Tavsiye ederim
Her marka akar hele siyah-mavi siyah çok akar yerini kızıl yansımalı koyu bir kahveye bırakır
Ben 2-3 yıl palette deluxe 1.1 gece mavisi ile boyadım akma oluyor tabi ki ama 1 ay kadar fazla solmadan kalmıştı
Tavsiye ederim
ben akosun mavi rengini ve siyah rengini alıp karıştırıp sürüyodum. ve inanılmaz güzel bir renk elde ediyordum. saçlarımı boyadığım zamanlar.
tavsiye ederim canım .
kesinlikle palette gece mavisi harika bir renk bende 2 kere kullandım yalnız sonradan farklı bir renk yapacaksan kurtulması zor bütün siyahlar gibi açılması gerekiyor
ben akosun mavi rengini ve siyah rengini alıp karıştırıp sürüyodum. ve inanılmaz güzel bir renk elde ediyordum. saçlarımı boyadığım zamanlar.
tavsiye ederim canım .
Eğer mavi yansıması çok olsun istiyorsan bu öneriyi dikkate al derim
Ben de koyu lacivert olsun istediğim zaman siyah saç üzerine mavi boya kullanmıştım çok güzel olmuştu
Akos ve silky coloration'ın mavisi mavi siyaha daha yakın koyu bir mavidir onları kullan
Diğer maviler daha açık oluyor