Bebek Beslenmesi Hangi marka mamalar sebze ve meyveler Gdo lu ve zararlı bilenler???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
Mehaba arkadaşlar artık bu hormon,gdo.ziraai ilaç,vs.vs. yüzünden panik atak olup çıkıcam eyvahedigeldismile benim gibi ailesine küçücük bebeğine ne versem ne vermesem bunun içinde nevar ne yok diye tereddütten çıldıran birsürü anne tanıyorum bende dahil.E bu konuda hergün git geller yaşamaktansa bilen arkadaşlar lütfen burda zararlı olduğunu bildiği mama sebze meyveyi Marka ismi ile tek tek paylaşsın nolur çünkü ülkemizde bilinen parmakla sayılacak kadar az mama markaları var bunlar:milupa,bebelac,hipp,sma,hero baby,ben bebeğime milupa veriyorum ama tam olarak bilemiyorum içinizden şu en güvenilir marka ben içim rahat rahat veriyorum çocuğuma diyeniniz varmı?Biraz önce başka bir topikte armutun nasıl bir zehir olduğunu okudum sinirden ağlıycaktım mafoldumben artık kücücük bebeklere ne vericez hangisini nolur isim verek yazın çok teşekkür ederima.s.

Canım bu gdo meselesi benide kara kara düşündürüyo. Az önce armutunda ne kadar zehirli olduğunu öğrendim ve kan beynime sıçradı resmen meğer yavrumu kendi elimle zehir vermişim. Canım hero baby'nin bisküvisinde soya lesitini var. O yüzden aldığım paketi attım. Ne vericem bebeğime iyice şaşırdım kaldım valla. Umarım bu sorunun cevabını burda bulabilirz.

soya lesitini olmayan tek biberon maması hipp. ürünlerini hiçbirinden soya yok. ve içindekiler bölümünde organik üretimden üretildiği yazıyor. benim oğlumda çok kabız oldu hipp in biberon mamasından o yüzden şimdi aptamil içiyor. fakat 6. ay dolunca hipp 2 alıp tekrar deniycem. belki 2 numarada kabız olmaz. hem ek gıdalara geçtik kayısı püresi, kuru erik püresi falan vererek kabız olmamasını sağlamaya çalışıcam.

aptamil veriyorum içim çoook rahat
asla hip kullanmam asla hero kullanmam
bilmem faydalı olabildimmi

aptamil veriyorum içim çoook rahat
asla hip kullanmam asla hero kullanmam
bilmem faydalı olabildimmi

sanırım eşin milupa firmasında çalışıyordu. bu gdo konusu hakkında ne diyorsun gerçekten böyle birşey varmı bize çocuk doktorumuz bütün mamalarda var dedi

sanırım eşin milupa firmasında çalışıyordu. bu gdo konusu hakkında ne diyorsun gerçekten böyle birşey varmı bize çocuk doktorumuz bütün mamalarda var dedi
milupaya üye olan annelere ürünlerimizde gdo yoktur diye bir mesaj geliyor. bence kimse yoğurdum ekşi demez. mesaj pek inandırıcı değil yani

dr.umuzla konuştuk bu konuyu humana kullanıyorduk doğumdan beri hero baby lactum kullanmamızı önerdi bide ona başladık ama hala içim rahat deil=((

arkadaşlar ben özelden şunda gdo var bunda yok demiyorum yanlış anlamayın asla hiçbir marka için var demem diyemem
sadece eşim mama firmasında çalışıyo biz milupa kullanıyoruz onla ilgili sormak isteyenlere özelden yardımcı olabilirim ama dediğim gibi ben bebeğime aptamil kullanıyorum çünkü eşimden dolayı içindekileri çook iyi biliyoruz oyüzden rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…