merhaba kızlar. her güzel şeyin bir sonu varmış ya bizim de emzirme maceramız buraya kadar sürdü. banusu birden bire üst d,işini çıkarırken emmeyi bırakı. psikolojik olarak çok etkilendim sürekli sağmaya calışım ama biraz da cevrenin etkisiyle süüm neredeyse hiç çıkmamaya başladı. tabii şimdi başka bir sorun doğdu. kızım özellikle geceleri neyle beslenecekti. hemen aptamil 3 aldık. ilk gün fark edemedim ama kızımın her yeri kabarmaya başladı. ikinci gün yine aynı şekilde. kalkıp doktora giittik. ilk sorduğu mama kullanıp kullanmadığımız oldu. mamayı kesince de aynı gün normale döndü ama çok korktum. şimdi ne marka mama kullanacağımı bilmiyorum. bebelazc aldım onu deneyeceğim. siz ne öneriyorsunuz?
denizannem sen bir ara meyvesuyu veriyorum demiştin . ne kladar işe yaradı bilemezsin. bir iki gün öyle idare ettik, bu alerji olayından sonra. sen şimdi gece mama vermiyor musun?
ve inek süü hakkında benim de kafam karışık. keçi sütü mü alsak acaba diye düşünmeden de edemedim.
denizannem sen bir ara meyvesuyu veriyorum demiştin . ne kladar işe yaradı bilemezsin. bir iki gün öyle idare ettik, bu alerji olayından sonra. sen şimdi gece mama vermiyor musun?
ve inek süü hakkında benim de kafam karışık. keçi sütü mü alsak acaba diye düşünmeden de edemedim.