• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Marka!!! Lütfen Yorum Yapmadan Geçmeyin!!!!!!

_biyolog_

visale aşık.. 30.06.2011
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
476
11
318
Slm kızlar ben çeyizime yemek takımı, çatal bıçak takımı ve tencere seti almayı düşünüyorum. Ama hangi marka almalıyım?
Karaca düşünüyordum ama bazı yorumları okuyunca kararsız kalıp bu topiciği açmak istedim. kafamçokkarıştı
Hangi marka olmalı?? Yardımcı olursanız çok memnun olurum!!! opuyorumnanaktan

butceye bagli canim, eger odeyebilirim diosan jumbo set al derim..Hisar icin de olumlu seyler okumustum..

hisar çeyiz setini alcaktım porselenleriyle beraber, ama porselenleri içime sinmedi beğenmedim kalın , ben önermiyorum, çelik tencereleriyle ilgilide bir sürü şikayet okudum, paramla rezil olmak istemedim. Çatal kaşık olarak hisarın milano modelini öneririm ama.
Açıkcası hisarın çeyiz setini alacağıma bir ton şey aldım kaliteli. Tencerelerimi korkmaz maviş hiper set olarak aldım. Porselen olarak nobel life öneririm superler ben aldım. Çatal kaşık aryıldız alıcam

söyleyebileceklerim bunlar cnm

apricot (karacanın yan ürünü) çelik tencere seti ve gürol porselenden yemek takımı aldım.bir de eternity tencere takımım var. mesaj yeterli olsa idi resim eklerdim :(

çelik tencere olarak hisarı öneririm canım.çatal bıçak,çay seti vs diyosan jumbo gayet iyi tabi bütçe de önemli.hem biraz daha uygun olsun hem kaliteli olsun diyosan ar yıldızı da öneririm.porselen olarak da bone china al derim ama uygun olsun diyosan güralın ve kütahyanın porselenlerinden şaşmakaydirigubbakcemile4

bende çatal bıcak tak. için aryıldız öneririm...çok kaliteli...yemek takımı hem bernardodan aldım hemde kütahyadan ama benardoda sorun cıktı değiştirdiler ama ben soğudum açıkçası...kütahya porselende cok güzel bir kampanya var...reklamları dönüyor tvlerde 40.yıl için...araştır bence

yemek takımlarından kütahya porselen tencere ve kaşık çatal takımlarından da ınter çeliği öneririm yerimseniben

çelik tencere takımım korkmaz, teflon tencere takımım hisar, yemek ve çatal kaşık bıçak takımım kütahya porselen.

ar yıldızın tencere ve çatal bıçağını beğendim ben açıkçası, kaliteli diyor herkes ama kullananlara sormak lazım? 1499 olan ar yıldız ın setine 1100 peşin fiyat söyledi bi yer? nasıl olur sizce?

çelik tencere takımım ve kaşık çatal bıcak takımım aryıldız teflon tencere takımım tefal günlük yemek takımım da bavaria diye bir marka misafir içinde karaca kare takım düşünüyorum...

ben de hisar çeyiz seti düşünüyodum ama pinky arkadaşımızın dediği gibi benim de pek hoşuma gitmedi okuduklarım.o yüzden alabiliyosan jumbo al derim. ben indirimden bi takım almıştım.takip edersen bulabilirsin belki.kolay gelsin:)

çelik tencerelerim: fissler
çatal kaşık bıçaklarım:diva(esse'den almıştım)
porselen takım almadım malum doğu görevi falan diye

ama hem ekonomik hemde zariflik arıyorsan önce Aryıldız daha sonra Korkmaz derim.Tamam jumbo fissler falan güzel ama bütçeye en uygun Aryıldız bence

Back
X