Anket Hangi marka koşu bandı kullanıyorsunuz ?

Hangi marka koşu bandı kullanıyorsunuz ?

• Altis

OY: 1 10,0%
  • Buffalo

OY: 2 20,0%
  • Dunlop

• Dynamic

OY: 2 20,0%
  • Fox Fitness

OY: 0 0,0%
  • Hattrick

• Kettler

• Life Fitness

• Nordictrack

• Rovera

• Teamwork

• Voit

OY: 3 30,0%
  • Voyager

• Ankete Katılan
    10

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.486
Piyasada Altis, Buffalo, Dunlop, Dynamic, Fox Fitness, Hattrick, Kettler, Life Fitness, Nordictrack, Rovera, Teamwork, Voit, Voyager gibi bir çok marka var. Ankette sorduğum gibi hangi markayı kullanıyorsunuz bu üründen rahatsız olduğun yönleri neler ? veya neyi hoşunuza gitti de aldınız ?

Çok oldu ama düzenli yürüyüş sonrasında sonuç alabildiniz mi ? Bir çok kullanıcıdan yürüyüş bantlarının bir süre sonra çamaşırlık olduğu gibi yorumlar okudum.

Evimde yok ama geçen yıl spor salonunda haftada 3 gün 1 er saat yürüyüş bandında yürüyordum..Diyet yapmadan 5-6 kilo verdim ve geri almadım...Ama evde olunca kullanılmıyor diye duydum.Çevremde alıp bir süre sonra vaktim olmuyor deyip kullanmayan bir sürü kişi var...Bir süre sonra sıkıntı oluyor koyacak yer aranıyor...Tozlanıyor onu temizlemesi bile eziyetAma alırım düzenli kullanırım diyorsanız mutlaka alın çok faydası oluyor..
Marka olarak bilgim yok ama bazıları çok ses yapıyormuş ona dikkat ederseniz iyi olabilir..

Benimki dynamic marka.bi heves aldim.diyetisyene gidiyodum gunde bir saat yuru demisti.kucuk bebek olunca evden cikmam cok zor olacakti tabii.kimse tavsiye etmedi kullanmazsin bosuna para verme dediler ama dinlemedim aldim.iki yili gecti alali kullandigim gunde yarim saatten bir ay bile olmamistir:) oylece duruyor salonun bi kosesinde.kiyip ne birine verebiliyorum ne satabiliyorum.900 tl ye almistim.cok sıkıcı vakit gecmek bilmiyor yururken.anca tv karsisinda falan olursa belki.tavsiye etmem benim gibi cabuk sıkılanlara.

7 yildir evde Bosch dynamic
Menunumda evde tek olmuyo sabri zorluyor sabirla yürürken tukeniyorum. Spor salonunda bile yarim saat sıkıcı ama evdeki kadar değil

Yurt disinda amerika kitasinda yasiyorum saydiginiz markalardan birtek nordictrack adina asinayim,diger markalar burda yok...nordictrack zaten amerikan markasi Turkiye de yeni yeni varligini gostermekte yalniz oldukca pahali bir marka ama oldukca sorunsuz.benim kosu bandimda nordictrack ve cok memnunum...kosu bandini hatta diger spor aletlerini spora olan duskunlugunuze gore edinin derim.iki gun yapip birakilicaksa ki biz turklerde spor aliskanligi yok hic gerek yok alinmamali ama spor yapan biriyseniz son derece kullanisli bir spor aleti.olduda almaya karar verdiniz mutlaka markalar arasi ozelliklere dikkat edin ve her markanin garanti icin verdikleri sureler farklidi buna fikkat edin birde musteri hizmetlerini arastirin...olduda makinayla ilgili problem yasarsaniz en azindan size yardimci olabilsinler...ha bu arada kosu bandindan en iyi verimi kosarak yada uzun sureli yuruslerle alamazsiniz yokus yukari tempolu yuruyerek iki katindan fazla kalori yakarsiniz

bende 15 şubattan itibaren düzenli olarak yürümeye başladım.. masa başı işim olduğu için 15 dakikalık tempolu yürüyüşle başladım şimdi 25 dakika yürüyorum zamanla etkisini görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…