• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler hangi marka kararsızım lütfen bakın yardım edın

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
arkadaslar ben duzlestırıcı almayı dusunuyorum benım rowentanın setı var ama 4 yıl oldu alalı ve cok ugrastırıyor sonucta sıtedıdgım gıbı olmuyor,ben sacımı en zararla en ıyı sonucu verecek utulenmıs gıbı yapacak ama 1 saat ugrastırmayacak bır urun arıyorum kalıtelıde olması lazım netten baya arastırdım remıngton daha ıyı gıbı geldı urunlerın ozellıklerı cok fazla ve buharlıda kullanılabılen ozellıklerı var teflon kaplama nano teknolojı ıyonızer gıbı ,ama en ıyısı hangısı lutfen yardım edın,bayblıss dusunuyordum ama onunda teknık destegı sourn yaratıyormus,bır arıza oldugunda karsında muhattap bulamıyormussun yardım edersenız cok sevınırım,sımdıden tesekkur ederım

remington al bu konuda uzman başka hiç birşey düşünme benden sana tavsiye ..
bende remıngton alcam ama nasıl bırsey almalıyım onerebılcenız bır model var mı ben baktım bıraz ıyonızerlı olması cok onemlı negatıf ıyon yayması lazım,borde buhar ozellıgı olsa ,teflon elmas kaplama falan dıyor ozellıklerınde bunlar ne anlama gelıyor bılmıyorum,bırde REMINGTON SHINE THERAPY S9950 bunda nemlendırme e vıtamını avakado yagı gıbı ozellıklerı varmıs gercekten ıse yararmı bunlar

merhaba

ben 2 hafta önce braun ES3 aldım memnunum.saçlarım uzun ama 20 dk.da düzleştirdim.deneme imkanı olan yerlerde düşündüğünüz markayı deneyebilirsiniz.

bende remıngton alcam ama nasıl bırsey almalıyım onerebılcenız bır model var mı ben baktım bıraz ıyonızerlı olması cok onemlı negatıf ıyon yayması lazım,borde buhar ozellıgı olsa ,teflon elmas kaplama falan dıyor ozellıklerınde bunlar ne anlama gelıyor bılmıyorum,bırde REMINGTON SHINE THERAPY S9950 bunda nemlendırme e vıtamını avakado yagı gıbı ozellıklerı varmıs gercekten ıse yararmı bunlar

canım ben s2013 kullanıyorum 220 derece en yüksek ısı,istedgin dereceyi ayarlıyosun işte..jilet gibi dümdüz oluyor saçlarım süper çok güzel teknosadan aldım 59 tl.indirme girmiş.bir çok modeli var remingtonun hepside başarılı karar senin. bütçene göre al işte..hiç düşünme git al çok mutlu olursun bence:teytey:

ya ben fıyatına bakmıyorum en son cıkan modellerınden almayı dusunuyorum en ıyısı olsun parası onemlı degıl 180 lırayı gozden cıkardım ve rmıngton alcam kesın teknık desteklerının tam olmasına cok hosuma gıttı

REMINGTON S2006 GENıŞ PLAKA TEFLON KUMAŞ&SERAMıK&TOURMALINE KAPLAMA SAÇ DÜZLEŞTıRıCı
REMINGTON SHINE THERAPY S9950 SAÇ DÜZLEŞTıRıCı
REMINGTON STRAIGT IN A STROKE S9901 SAÇ DÜZLEŞTıRıC
REMıNGTON S2044 SAÇ KIRIKLARINA VE YIPRANMAYA KARŞI KORUMA SAĞLAYAN 230°C SAÇ DÜZLEŞTıRıCı Remington Saç
REMINGTON SHINE THERAPY S9950 SAÇ DÜZLEŞTıRıC
bır kac urun var aklımda ama secemıyorum 9000 ıyı gıbı ama onun ıyonızer ozellıgı yok hem buhar hem ıyonızelı olanda yok bunlardan bırını secmem lazım ama secemıyorum ya sızce hangısı daha ıyı

bak canım hepsiburadacom gir. her ürünün altında kullanıcı yorumlarını göreceksin..
ona göre karar verirsin..tamam

birde alacagın ürün tek görevli olsun sonuç daha başarılı oluyor .em bukle hem düzleştirici olan ürün alma ..

canım ben s9000 de karar kıldım bugun yarın alacagım ben bukle yapmayacagım masa setım var zaten bu urunde bukle ozellıgı yazmıyordu,hepsıburadadan alacagım zaten yorumlarada baktım ozelluklerede remıngtona herkes tam not verıyor ve s9000 e tam yıldız vermıs ehrkes,benım ıstedıgım gıbı hem buharlı hem buharsız kullanılabılıyor,yıpratmayıda en aza ındırıyormus uamrım super sonuc alırım o kadar para vereegım

Back