- 13 Aralık 2023
- 822
- 543
- 31
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
Dondurulmuş 5.gün embriyo transferi olanlar erken gebelikte pozitifi görenler lütfen cevap verir misiniz? Hangi marka testle kaçıncı gün test yaptınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün emriyosunda hep 7. Gününde test yaptım doğru sonuçları verdi olumluda olumsuzda 34-37 lerde değerlerle öğrendim yanlız marka hatırlamıyorum
Hayırlı olsuunn peki days doctor markasını duydunuz mu hiç şansa ben de onu aldım yalancı pozitif diyenler var
Hayırlı olsun peki days doctor markasını duydunuz mu hiç nasıldırBen 3. Gün embriyo transferinde de 5. Gün transferinde de , 5. Günde erken gebelik testi yapıp pozitifi gördüm. Ama test markası hiç hatırlamıyorum.
Teşekkür ederim şimdi aklıma geldi trendyoldan almıştım testleri , şimdi baktım benim aldığım marka awox muş.Hayırlı olsun peki days doctor markasını duydunuz mu hiç nasıldır
İnşallah teşekkür ederim benim için trendyola baktınızTeşekkür ederim şimdi aklıma geldi trendyoldan almıştım testleri , şimdi baktım benim aldığım marka awox muş.
Açıkçası ben pek test markalarına dikkat etmemiştim bana hepsi aynı geliyor , milyon tane test yaptığım için eminim days doctoruda daha önce denemişimdir ama hiç hatırlamıyorum. İnşallah pozitif sonuç görürsünüz
İhihihi kaset testte kaçıncı günde çıktı ki valla kaset var evde ama bilmeden days doctor almışız o da yalancı çizgi çıkarıyor dedilerEczanedeki en ucuz kaset testi almıştm birkaç adet
5. Gün embriyosu 6. Gün yapmıştmİhihihi kaset testte kaçıncı günde çıktı ki valla kaset var evde ama bilmeden days doctor almışız o da yalancı çizgi çıkarıyor dediler
5. Gün embriyosu 5. Günden itibaren yaptım hep çok silik çıktı. Test günüm 10 gün değer 182ydi ama çizgi hala görünmüyordu. Bi sonraki gün idrarda belirginlenmeye başladı.
Ayy lütfen beni de gaza getirmeyin kan test günümü beklemek istiyorum sabredebilirsem sizin dediğize göre perşembe hatta çarşamba günü dün oldum transferi doktorum 23aralık kan testi dediPredictor erken gebelik testini transfer hariç 4. Günde yapmıştım pozitif görmüştüm.
Kaç embriyo kaçıncı gün bekle ya az dhaAyy lütfen beni de gaza getirmeyin kan test günümü beklemek istiyorum sabredebilirsem sizin dediğize göre perşembe hatta çarşamba günü dün oldum transferi doktorum 23aralık kan testi dedi
Benden sonra transfer olmuşsunuz benden önce test istemişler benim dr sanırım direkt kalp atışı duymak istiyor jshshdhc 5.gün embriyosu salı transfer oldum testi 25 aralık dedi jsjsAyy lütfen beni de gaza getirmeyin kan test günümü beklemek istiyorum sabredebilirsem sizin dediğize göre perşembe hatta çarşamba günü dün oldum transferi doktorum 23aralık kan testi dedi
Benimki de testi yap pazartesi 23ü sonra çarşamba bir daha yaptır dediBenden sonra transfer olmuşsunuz benden önce test istemişler benim dr sanırım direkt kalp atışı duymak istiyor jshshdhc 5.gün embriyosu salı transfer oldum testi 25 aralık dedi jsjs
Sizin perşembe yada cuma çıkar benceBenden sonra transfer olmuşsunuz benden önce test istemişler benim dr sanırım direkt kalp atışı duymak istiyor jshshdhc 5.gün embriyosu salı transfer oldum testi 25 aralık dedi jsjs