Hangi marka elektirikli süpürge

cerkezkxixzxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2006
29
3
86
44
Tekirdağ
slm arkadaşlar.ben elektrik süpürgesi almak istiyorum da.ama hangi marka alacağıma kara veremedim.su filitreli olanlardan ve özellikle emiş gücü yüksek olanlardan istiyorum evde kuşlarım varda.malum tüyler heryerde.siler ne önerirsiniz.

ben senelerdir Rainbow kullanıyorum. çok memnunum valla, tavsiye ederim yerimseniben

elektrik süpürgesi denilince benim aklıma hep fakir gelir. zamanında fakir yerine bosch aldığıma pişmanım

bence de dyson şuan kullanıorum çok memnunum yalnız senin istediğin gibi sulusu yok onun senin kullanabileceğin gibi evinde hayvan besleyenler için bi mak. var benim ki bu kadar güçlüyse o kimbilir nasıldır

beko halı yıkama ve notmal olarak kullanılan elektirkli süpürgesi süper:)

benimki Bork. memnunum aslında ama pahalıya almıştık emiş gücü yanılmıyorsam 1800.annemlerinki LG o super hem de çok ucuz ama emiş gücü 1500.gel gor ki benimkinden iyi çekiyor.

Arnica'nın turbo su filtrelisini kullanıyorum. 'ıyi ki almışım' dediğim şeylerin başında sulu süpürge gelir. Toz derdi yok, torba derdi yok. Süpür, içini temizle tekrar tekrar kullan. Harika bir ürün...

Annem iki hafta önce Fakirin şu sulu olanlarından aldı. Emiş gücü süper. Bu yönüyle harika. Ama kötü koku çıkarıyor.

4 sene önce fakir almıştım. Hem süpürüyor. Hemde halı ve koltuk yıkama özelliği olanından. Hiç memnun kalmadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…