Gebeliğe Hazırlık Hangi marka çatlama ignesi kullandınız Choriomon kullanan var mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Snrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geçen ay femara kullandım 5 gün sonrasında ovitrelle yaptık 17. gün gebelik oluşmadığı öğrendik

Hmm hayırlısı olsun cnm bebeğin seninle olur ins ben 5000 lik yaptım sadece
Geçen ay tedavim femara ve ovitrelle oldu bu ay gonal f göbekten iğne ve ve 10000 lik çatlatma iğnesi doktor özellikte stres yok ağır kaldırmak yorulmak ve yüksek yerlere uzanmak yok diyor temizlik vs herşeye 1 ay ara vermek zorunda kalcam onca masraf yaptık dikkatli olup birde böyle deneyelim bu ay dedik şuan yatıyorum birde size negatif enerji veren arkadaş komşu akraba bunları 1 ay kendinize yaklaştırmayın tedavi süreci zor oluyor ama sigaradan da uzak duruyorum doktorum tavuk etini yasakladı hem bana hem eşime ben bol yeşillik eşim ise süt ve süt ürünleri ile besleniyor eşim sabah akşam yine doktor tavsiyesi keçi boynuzu pekmezi kullanıyor ayrıca ben evicap kullanıyorum eşim ise argifertil M kullanıyor doktorunuza danışın bu ilaçlar harika internetten araştırın eğer doktorunuz tavsiye ederse kullanırım derim

Saol canm senin kullandığın ilaç ne işi yaritor

Saol canm senin kullandığın ilaç ne işi yaritor
Evicap rahim ve yumurtaları doğuma hazırlayıp geliştiriyor folik asitten çok çok daha etkili netten araştır istersen argifertil M yi ise eşim kullanıyor sperm hareket hızını ve spermi arttırıyor sigortaya geçmiyor yalnız bu arada ben daha önce hamile kaldım düşük yaptım ama benim yüzümden oldu

Allahım ins bu sefer olurda kucağına alırsın cnm

Allahım ins bu sefer olurda kucağına alırsın cnm
İnşallah sende kavuşursun ama doktorum bebeği düşünme psikolojik olaylar etkilio dio cuma günleri TV 8 de sabah 7 de günaydın doktoruma da çıkıyor dinleyin derim negatif düşünmek yok hepimiz için geçerli tabii yapamıyoruz

Ah bi onu yapabilsek

Bu süreçte eve misafir kabul etmeyin anlayışla karşılarlar herhalde sonuçta hormon ilaçları kullanıyoruz kolay değil onca para döküyoruz ve vücudumuz onca ilaca maruz kalıyor kimse bizim duygu ve emeklerimizden daha önemli değil sonuçta

Ya orası öylede nasil misafir kabul edicem eve gelmeyin diyemem ki bi de ben herkeze söylemedim zaten

Ya orası öylede nasil misafir kabul edicem eve gelmeyin diyemem ki bi de ben herkeze söylemedim zaten
Gelebilirsin ama tedavi görüyorum yanlış anlama yalnızca kahve içebiliriz diyorum yapacak birşey yok sonuçta

Sende haklısın da ne bileyim bu süreç çok zor
Cnm bu hafta hastaneye gittim hemşire öyle birşey anlattı ki şok oldum erkekte hiç sperm yokmuş gebelik mümkün değilmiş tüp bebeğe karar vermişler kredi çekmişler doktora gelmişler sonra bayanın hamile olduğunu görmüşler bunlar bebek olmuyor nasıl olsa diye rahat rahat seks yapmışlar kafalarında bişey kalmamış ve gebelik oluşmuş hatta dna bile yapmışlar acaba aşılama da karışıklık mı oldu diye inanamadım herşey kafada bitiyormuş anladım bunu

Orası kesin herşey beyinde ama biz silip atamıyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…