Gebeliğe Hazırlık Hangi marka çatlama ignesi kullandınız Choriomon kullanan var mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Snrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Snrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
1.350
1.277
48
29
Hanımlar hangi marka catlatma iğnesi kullandınız. Bide choriomon kullanan var mi

Ovitrelle kullandım olumsuz sonuç aldık ama dr tekrardan tedaviye yapiyo

Ovitrelle kullandım olumsuz sonuç aldık ama dr tekrardan tedaviye yapiyo
Hmm bende daha önce ovitrella kullandım 3 defa ikisinde yumurta çatladı ama 1 çatlamadı bu ay asilama yaptıracağım ins bu sefer choriomon verdi doktor dozu da bi yüksek sanki

Hmm bende daha önce ovitrella kullandım 3 defa ikisinde yumurta çatladı ama 1 çatlamadı bu ay asilama yaptıracağım ins bu sefer choriomon verdi doktor dozu da bi yüksek sanki
Hadi inşallah ben klomen kullandim sonra iğneyi vurdu dr. Tutmadı işte gecen gittik yine klomen verdi cuma günü de kontrole gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız bu sefer

Hadi inşallah ben klomen kullandim sonra iğneyi vurdu dr. Tutmadı işte gecen gittik yine klomen verdi cuma günü de kontrole gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız bu sefer
Ay hadi hayırlısı cnm normal mi deniyorsunuz yoksa asilama mi deniyor sunuz

Ay hadi hayırlısı cnm normal mi deniyorsunuz yoksa asilama mi deniyor sunuz
Şuan normal deniyorsunuz zaten ilk denemeydi. Bu ikinci olcak.

Hayırlı olsun canm cnm ins olur ovitrelle güzel ama sana tavsiyem kilo problemin yoksa bolca kuru yemiş ye kuru siyah üzüm incir kaju gibi
Amin inşallah hepimize nasip eder. Kilo sorunum yok tavsiyene uyarım teşekkür ederim 🤗🦋🌹

Kızlar bende iki defa kullandım ovitrelle bu ayda üçüncü olacak çatlama olmuyor. art-med diye yumurta artirici ilaç kullanıyorum.bu hafta iğneyi verir drum inşallah çatlama olur

Kızlar bende iki defa kullandım ovitrelle bu ayda üçüncü olacak çatlama olmuyor. art-med diye yumurta artirici ilaç kullanıyorum.bu hafta iğneyi verir drum inşallah çatlama olur
Hadi inşallah hayırlı haberlerde alırsın

Inşallah sagolun.siz ne zaman kullanacaksınız, özel değilse sorun ne
Ben 1 martta vuruldum ilk ignemi olumsuzla sonuçlandı. Tekrar klomen verdi dr cuma gidiyorum yine. Benim adet düzensizliğim var bu yüzden yumurtalıklar da büyüme çatlama sorunu oluyo

Rahat olun her ay aynı olmaz.insallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.bitkiçayları filn kullanıyor musun hayıtotu gibi

Rahat olun her ay aynı olmaz.insallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.bitkiçayları filn kullanıyor musun hayıtotu gibi
Vala desem gülersin. Ben oldu bitti adetim düzensizdir. Işte iğneyi vuruldum test yapacağım günü bekliyorum 18inci gün test yaptım öğlen hasta oldum. Gününe denk geldi. Rabbimin işi işte bizede nasip edecek zamanı var belkide. Yok bitki çayı icmiyom

Iğneden dolayı vaktinde adet olmusundur.klomen ve ignede hormon sonucta.fazla kullanımi doğru degil inşallah fazla beklemeyiz

Iğneden dolayı vaktinde adet olmusundur.klomen ve ignede hormon sonucta.fazla kullanımi doğru degil inşallah fazla beklemeyiz
Inşallah rabbim güler bizede

Farklı bi marka iste cnm kısmet hem kafan rahatlar

Dedığinizi 3 ay önce kullanmıştım tutmadı maalesef daha sonra eşimdede sperm problem olduğunu öğrendik ben pkoluyum pazar gunu ovitrelle vuruldum artı ovulasyon yapıyorum yumurta Çatlamış bu günleri değerlendiriyoruz inşallah tutar

Dedığinizi 3 ay önce kullanmıştım tutmadı maalesef daha sonra eşimdede sperm problem olduğunu öğrendik ben pkoluyum pazar gunu ovitrelle vuruldum artı ovulasyon yapıyorum yumurta Çatlamış bu günleri değerlendiriyoruz inşallah tutar
Hmm hayırlısı olsun cnm ben ovitrelle kullandım ama bunu ilk defa kullandım peki yumurtan catlamismiydi cnm

Hmm hayırlısı olsun cnm ben ovitrelle kullandım ama bunu ilk defa kullandım peki yumurtan catlamismiydi cnm
Evet canım çatladı çok şükür Rabbime bugun ovulasyon yaptogım da silikleşmişti dün pozitıftı 2. Çizgi

Back