• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka boya kullaniyorsunuz

nerminis

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
425
361
23
Ben uzun zamandir green teraphy veya biomagic kullaniyorum ama her ikisinde de bi yapaylik olusuyor sacimda. Oysa guya organik boyalar. Acaba kimyasali az diye mi oyle oluyor gerci. Bi parlaklik olsun istiyorum yeni boyanmis sacta. Siz ne kullaniyorsunuz. Bir de bu iki boyada da beyazlarim 2- 3 haftada cikiyor. Hem de ne cikmak.
Bi de renk sorucam kizlar. Dogal bir kahve istiyorum. Ama karamel, altin rengi, golden iste o tarz yansimalari olsun. Bu dedigimi natural golden blonde ile yakaladim biomagicte 7.03. Kendi sac rengim kullu kahve.
Ne onerirsiniz soyle beyazlari guzel kapatacak ve golden bi kahve olarak cikacak ve en azindan ilk yikamada bi parlaklik saglayacak?

Merhaba,Benim şu an saçlarım platin balyaj ama ondan önce kendim evde boyuyordum ve renginden de ,beyaz kanamasından da çok memnunum.Koleston 7,0 ile 8.1 i karıştırıp uyguluyordum.Sizin bahsettiğiniz çok tatlı bi kumral oluyordu.Kizilcik serbetindeki kıvılcım in saç rengine yakın ve parlak oluyordu.

Back