- 7 Temmuz 2024
- 251
- 70
- 31
-
- Konu Sahibi kelebek0312
Denemeyi düşünmedim çünkü zaten 5 numara bezin bel kısmı çok yukarda rahatsız edici 6 daha rahatsz eder diye düşünüyorum başka bir marka denemek istiyorumAynı markanın 6 numarasını denediniz mi ?
Ben bimin markasini kullandim pişik, sızdırma vs de olmadı memnun da kaldım.Denemeyi düşünmedim çünkü zaten 5 numara bezin bel kısmı çok yukarda rahatsız edici 6 daha rahatsz eder diye düşünüyorum başka bir marka denemek istiyorum
Amin teşekkür ederim. 800 Gr fazlası var demişti doktor sadece .gelişimi iyi diyor 10 kilo şuanBir de yanlış anlamazsaniz kilo için doktora goturdunuz mu ? Allah tırnağını taşa degdirmesin acısını yasatmasin.
Goon deneyebilirsiniz geniş kalıp güzel ama 5 ten sonrs külot bez olduğu için miniese geçmiştim. O da yumuşak güzel bi bez ikisi de temiz içerikMerhaba kızlar bebeğim 8 aylık Molfix 5 numara kullanıyoruz ancak kilolu bir beebek bacak kisimlari çok sıkıyor iç lastiklerini kopariyorum ancak yine oturuyor çocuğun bacaklarına. 5 numara beden olarak büyük bile ancak bacak kisimlari bezlerde sıkıyor diye kullanıyordum değiştirmek istiyorum ancak ne marka bize iyi gelir bilmiyorum
Benim bebeğim de 8 aylıkken 10 kiloydu masalalh 1 yaş kilosunu yakalamışsınız dedi doktor fazla filan dememisti. Zaten hızla verecek yürüdükten sonraAmin teşekkür ederim. 800 Gr fazlası var demişti doktor sadece .gelişimi iyi diyor 10 kilo şuan
Allah bağışlasın. Emekleme yürüme döneminde verir onu da. Hayırlı sağlıklı huzurlu bir evlat olsunAmin teşekkür ederim. 800 Gr fazlası var demişti doktor sadece .gelişimi iyi diyor 10 kilo şuan
Goon aldım kurluk olarak çok iyi ama beden olarak sadece bu ay kullanabilirim sanırım yinede molfixten iyiymiş keşke daha önce kullansaydimGoon deneyebilirsiniz geniş kalıp güzel ama 5 ten sonrs külot bez olduğu için miniese geçmiştim. O da yumuşak güzel bi bez ikisi de temiz içerik
Minies mıgrosun bezıMerhaba kızlar bebeğim 8 aylık Molfix 5 numara kullanıyoruz ancak kilolu bir beebek bacak kisimlari çok sıkıyor iç lastiklerini kopariyorum ancak yine oturuyor çocuğun bacaklarına. 5 numara beden olarak büyük bile ancak bacak kisimlari bezlerde sıkıyor diye kullanıyordum değiştirmek istiyorum ancak ne marka bize iyi gelir bilmiyorum