hangi marka arap sabunu?

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
kızlar temizlik için arap sabunu kullanıyorum ama yanık yağlardan mı yapılıyorlar hiç emin olamıyorum. En son bir tane aldım.. hem de baya bilindik bir markanın... resmen yemek kokuyordu limonlu diye yazmışlar bir de üstüne.. limonun L si yok içinde..
her neyse, benim sorum şu siz hangi marka arap sabunu kullanıyorsunuz temiz yağlardan yapılmış olduğuna emin olduğunuz 1-2 marka önerir misiniz? ya da neye dikkat etmek lazım alırken?

teşekurler.

seç marka alırım genelde kokulu ya da sıvıları kullanmıyorum ama en son aldığım seç marka.3 m li markette seçenek çok küçük marketlerden poşet içinde olanlardan alıyorum ama kokusu öyle kötü olanına denk gelmedim.Yanık yağdan yapılıyomuymuş?:53:

Yanık yağdan yapılıyomuymuş?:53:

evet canım artık bunun bile hilesini bulmuşlar. yanık yağlardan yapılan arap sabunları da iyi temizlemiyor leke bırakıyor ve kötü kokuyormuş, artık her konuda olduğu gibi bu konuda da güven sarsıyor insanlar. Ben de seç markayı gördüm deneyeyim canım sağol.

Eeee napcaz...:27:
Doğal ne kaldı ya herşeyde sahtekarlık organik adı altındakilere bile güvenmemek lazım :50:

Back