• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi marka altın sarı?

tucii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
2
0
86
Tekirdağ
belime kadar kumral saçlarım var ama uçları koyu kahve (saçım boyun hizasına kadar kestirmiştim ve siyah boyalıydı saçlarım saçlarım uzarken aktı koyu kahve oldu) saçımı altın sarısına boyamaya karar verdim sizce hangi markanın altın sarısına boyamalıyım ve uçlarımıda aynı tonda nasıl açabilirim?? (yardım edin lütfen)

valla sarıya boyayabilmen için önce oryalle açman gerekiyo. boya en fazla 2-3 ton açabilir! oryalle sarıya açarsın sonra tercih ettiğin bi sarı tonu ile rengini ayarlarsın. saç sarıya açılır. sonra boya ile tonu ayarlanır...evde röfle yapmakk neysedee sarıya saç boyamak.... bence bi kuaföre git... yok illa ben evde aççam diyosan anlatırım ben sana ama saçını yakma ve kısacık kestirme olasılığın çok yüksek...tek başınada hayatta yapamazsın

valla sarıya boyayabilmen için önce oryalle açman gerekiyo. boya en fazla 2-3 ton açabilir! oryalle sarıya açarsın sonra tercih ettiğin bi sarı tonu ile rengini ayarlarsın. saç sarıya açılır. sonra boya ile tonu ayarlanır...evde röfle yapmakk neysedee sarıya saç boyamak.... bence bi kuaföre git... yok illa ben evde aççam diyosan anlatırım ben sana ama saçını yakma ve kısacık kestirme olasılığın çok yüksek...tek başınada hayatta yapamazsın

bende en son açık kumral boyadım yavaş yavaş açıyorum bakalım sarı olucak inşallah:) bir dahakine koyu sarı boyucam (9)sonrada açmazsa biraz oriell katıp öyle boyucam

dipler zaten açılıyor diyorlar kendi saçımız olduğu için ee sorun o zaman boyalı saçı açmakta oriel işe yarıyor diyorlar ama onuda bir tutamda denemek lazım birde sulu orielle açıp boyuyarlarmış daha sonra onun için ne yapıyorlar acaba ne kadar suya ne kadar oriel

canımsaçın açık kumralsa kolestonun 9.3 altın sarısı muhteşem, onu tavsiye ederim saçın doğal boyasız kumral ise güzel sonuç alırsın ama içine oryel katmakta iyi bir fikir bende denemiştim bir zamanlar oryelli boyayı, çok güzel açılıyor hemde oryel saça çook hafif bakırlık veriyor açarken doğal tatlı bi sarı elde edersin.. oryeli boyanın içine koyucaksan %9 oksidanı 2-3 ölçü koymalısın unutma ne kadar çok koyarsan okdr açılır saç rengin .. su yarımdan biraz fazla çay bardağı.
kolay gelsin :=)

Back