How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Hangi mamayı nezaman vereceğinizi nereden biliyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ceysel

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
214
6
316
İstanbul
merhaba arkadaşlar 1 ay önce doğum yaptım ikiz bebeklerim olduğu için sütüm yetmiyor mecburen mama vermek zorundayım.Ancak mama firmalarının internet sitelerini gezince birsürü markanın birsürü çeşidi var.Hangisini kullanacağınızı nereden biliyorusnuz?
buna neye göre karar veriyorsunuz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

bana doktor tawsiye etmişti milupa aptamil ya da humana werin demişti.biz de aptamil kullanmıştık.1 numarasıyla başladım.6 aylık olunca 2 numarasına geçtik ama şu GDO yüzünden artık wermiyorum.kestim dewam mamasını we kaşık mamalarını şu anda 9.ayından gün alıyo we sabah kendi hazırladığım kahwaltıyı(yumurta sarısı,pekmez,tuzsuz peynir we bebe bisküwisi),öğlen rendelediğim meywe püresini,akşam çorbasını,yatarken de yoğurdunu yediriyorum.senin bebeklerin çok küçük olduğu için we öncelikle sütün de yetmediği için mecburen başlııcan artık ama ek besine geçince mutlaka azaltmaya bak.çok fazla yedirme!dediğim gibi biz aptamil werdik memnundum.güya 1 yaşına kadar dewam edicektim ama dediğim gibi GDO yüzünden hemen kestim.

Back