Bebek Beslenmesi hangi mamayı kullansam yaramıyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

semu_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
264
1
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

2 aylık bir oğlum var sütüm yetmediği için mama kullanmak zorunda kalıyorum ama maalesef mamalr yaramıyor. önce hero baby bebek formülü kullandık gayet güseldi sonra hero baby yeni çıkan devam sütünü denedik amannn o nasıl bağırmaktı ve sürekli kakasını yaptı susmadan ağladı. tekrar aradık taradık bebek formülü mamasını bulduk sorun kalmadı ama aptamil filan kullandığımızda sürekli sorun yaşıyoruz. bebek formülü maması piyasadan kalkmış ülker yerine başka mama koymuş şimdi bebelac aldık bakalım nolcak. acaba keçi sütüne mi başlasam diyorum çünkü çalışan anneyim 1 ay sonra işe başlayacağım. bu tür sıkıntılar yaşayan anneler varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler.

öncelikle kolay gelsin arkadaşım,benim 8 aylık bir oğlum var,ben de mamaya geçerken çok sıkıntı çektim,denemediğim kalmadı ama en son bir doktorun tavsiyesi ve anne sütüne en yakın özelliği nedeniyle sma mama denedim çok da memnun kaldım,bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…