Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyor bebişlere ve size sağlıklı günler diliyorum.Ben doğduğundan beri yalnızca anne sütü veriyorum bebişime ama artık sanırım doymuyor sütümle:1no2: sürekli emmek istiyor ve emme süresi çok uzadı.göğüslerim de eskisi kadar dolu değil.birkaç gün daha bekleyip mamaya başlıycam.mama kullanan arkadaşlar, önerilerinizi bekliyorum.acaba hangi mamayı kullansam?teşekkürler...
anne sütüne en yakın kıvamda milupa aptamil diye duydum..ama bencede sütünü arttırmak mumkunse dene derim..yok biberon yıka steril et ısısını ayarlaiçir derken ben gibi pasaklı bir evhanımına herşey bikenara büyük rahatlık emzirmek..tabi yaşamın daha kısıtlı ama napalım..humana tea nin ben faydasını gördüm..bazen kılomu kafama takıp bişi yemeyınce yada moralsızsem bakıyorum sütüm hemen azalıyo..humana emziren anne çayı en zor durumda yardımcı olmuştur.birde keçi sütlü bi mama duymuştum ebebek satıyodu ama yukardakı arkadaşın dediği gibi en ıyısını drun bılır..
ben hem emziriyorum hem de mama veriyorum .çünkü bzen sütüm az oluyor. milupa aptamil kullanıyorum günde 1 kez ya da 2 kez veriyorum ama emzirmeyi bırakmıyorum.
benim sütüm baştan beri hiç olmadı şimdide damla damla işte beni yalancı meme yerine alıyo yani biz her mamayı denedik hastanede bbebelac verdiler o biraz şekerli bebekler kolayca seviyo ama ben fiyatı diğer mamalara göre ucuz olduğu için kullanmadım. ucuz etin yahnisi hesabı milupa aptamili ve sma yı oğlum sevmedi o yüzden kullanamdım doktorumuzda ülker hero baby lactum 1 önerdi onu kullanıyorum severek içiyo bu arada hipp diyede bi marka onuda başka bi doktor tavsiye etmişlti onuda denedik sevmedi
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.ben de emzirmeyi bırakmıycam yalnızca mama takviyesi yapıcam.zaten biberonla da vermiycem kaşıkla veririm. nurdancım inşallah sütün çoğalır.ben sana daha önce ordulu musun diye sormuştum ama görmedin sanırım.benim eşim de ordulu ondan sordum canım.
canım ben de mama olarak milupa aptamil conformil 1 veriyorum doktorun tavsiyesiyle sanırım sindirimi daha kolay oluyor normal aptamilden..daha önce de hipp oraganik mama tavsiye etmişti ama kızım onu sevmedi zaten ben de milupayı daha çok seviyorum.. sen de doktoruna danış mutlaka mamaya geçerken..
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.ben de emzirmeyi bırakmıycam yalnızca mama takviyesi yapıcam.zaten biberonla da vermiycem kaşıkla veririm. nurdancım inşallah sütün çoğalır.ben sana daha önce ordulu musun diye sormuştum ama görmedin sanırım.benim eşim de ordulu ondan sordum canım.
canım iyi dileğin için sağol bende istiyorum sütümün artmasını ama ... bu arada evet ben orduluyum eşimde kayserili yoksa sende kayserili misin 38 ya ondan sordumşutarafagitti
canım ben perşembeliyim.eşimde kayseri sarızlı avşarlar bilirsin belki.bu arada biz ikimizde öğretmeniz sizde mi öğretmensiniz:roflol: eğer öyleyse tesadüfün bu kadarı ......... bizde egeye tayin istemeyi düşünüyoruz.a.s
ben sınıf öğretmeniyim nurdancım ama eşim sağlıkçı.sınıf öğretmenlerinin egeye gelmesi çooook zor.ben eş durumundan gelebildim. ama yine de şansınızı bi deneyin.branşçılar daha kolay geliyo.inşallah gelirsiniz canım ege çok güzel. bebişini de öpüyorum canım.
bende aptamil 2. deniyorum.Pek severek içmiyor ama kutu bitince ülker herobaby deneyeceğim.Sütüm hem azaldı hemde p.tesiişe başlayacağım artık süt iznim bitti.Bakalım ne sorunlar bizi bekliyor.Allah yardımcım olsun.
Aakadaşlar benim bebeğimde yakında 4 ayını dolduracak şuanda sütüm yeterli neye göre ek gıdaya başlanmalı yani her durumda da ek gıdaya başlamak gerekir mi anlamadım geceleri her saat neredeyse uyanıyoruz doyuyor ama tok kalmıyor sanırım..bu durumda da ek gıda verilir mi?
merhaba arkadaşım ben bu siteye yeni kayıt oldum ve ilk mesajım olacak 2 gün önce bebeğimi doktora götürdüm ve ülker hero baby ballı irmikli mamayı tavsiye etti bebeğim beğendi bununla denemeye başlayabilirsin
merhaba benim sütümde azdı cocugum uykusundan cıglıklar atarak uyanıyo süt gelsin diye çekiyo çekiyo sinirleniyodu sabahlara kadar aglıyodu ve doktorumuz yetmedigini söyledi milupa aptamil önerdi ve kullandık suanda oğlum 20 aylık ve gayet saglıklı bi bebek maşallah kolay kolay hasta olmaz ona aynı ayda arkadaşlarımızın cocukları var onlar fiyatı bakımından bebelac içirmişlerdi oğluma göre daha dirençsiz her hafta doktordalar bilmem gördünmü milupanın reklamlarında bağışıklık sistemini güçlendirir diyor bana göre gerçekten dogru doktorumuzda onayladı bunu...
bence sana tavsiyem mutlaka milupa almalısın ben hala gece 1 seferlik milupa 1+ sütünü içiriyorum ve çook memnunum.
Benim oğlum Hipp mamayı çok sevdi. Doktorumuz da organik olduğu için Hipp mamayı önermişti. İlk başta bulması zor oluyordu ama şimdi birçok yerde satılıyor. Biberon olarak onu kullandık sonrada kavanoz mamasına geçtik. Benim sütüm az olduğu için 2 aydan itibaren biberon kullanmaya başladık ve hiç stres olmadım bebeğim doysun da gerisi pek önemli gelmedi açıkçası.
Valla ben doktorların tavsiyelerinede pek inanmıyorum doğrusu . İlaç pazarlamacılarıda gelip doktorlara bir iki eşantiyon verip ilaç tanıtıyorlar sonra doktorlar o ilaçları yazmaya başlıyorl.Aynı şekilde mamaları da tanıtıyorlardır onlarda o mamayı tavsiye ediyorlar.bu durumda bebeklerimizin ağız tadına göre yada işte reklamlara yada başka tavsiyelere göre veriyoruz bebeklerde allaha emanet yani