Bebek Beslenmesi Hangi mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Doktor üsteledi olabilir dedi kapattı
Doktordan çok artık tecrübeli annelere danışmayı seçiyrm maalesef bi türlü aydınlatıcı konuşmuylr
Emziriyorsunuz kendi yiyip içtiklerinizi bi gözden geçirin . Başka bir mama deneyin ama sürekli mama değiştirmek böbrekleri yoruyor bilginiz olsun . Ben emzirmeyi 6.ayda kestim o zamandan beri mama veriyorum gündüz almıyor mesela gece içiyor sadece . Bebekten bebeğe değişir ben hipp kullanıyorum

Bebeğinize hangi mamayı günde kaç defa kullanıyorsnz
Bazen sütüm yetmedgnde aptamil veriyrm ve bu aralar kabız oldu sebebini aptamile mi bağlamalmym
Suyunu istenilen ölçüye göre ayarlamalısınız eğer mama fazla gelirse kabız yapabilir ya da bazı mamalar kimi çocukta kabızlık gaz yapar. Ben hipp kullandım sma kullandım. Similac bize yaramamisti. En son bebivitada karar kıldık.

Doktorlarin çoğu mama markası önermiyor maalesef.ilk kızımda similac vermiştik eczacı tavsiyesiyle.genel anlamda memnundum ama kabızlık ve gaz yapıyordu.birazda bebekle alakalı bence ,irsi mu nedir;4 yaşında hala kabizlik yaşayan bi cocuk.
suan 3 aylık bebeğim var,anne sütü alıyor, eğer mama başlamak durumunda kalırsam bu sefer Aptamil vericem..

Bazen sütüm yetmedgnde aptamil veriyrm ve bu aralar kabız oldu sebebini aptamile mi bağlamalmym
Biz hipp kullandık 10 aya kadar hipp combiotic . Ama her bebek her mamayı kabul etmez deniceksin. 11. Ayda aptamile geçtik hippe çok zam geldi diye bi sıkıntı olmadı. Ama mesela bi ara bebelac denemiştik kızımı ishal yapmıştı bebivita denedik o da öyle . Yani her bebeğe yaramıyor her mama. Hıpp combiotic i bi denemeni öneririm ama

Kaç aylık? 4. Aydan baslıyor kasık mamaları.Ben 4.5 aydan ıtıbaren hiip kasık maması vermeye baslamıstım. Kutuların uzerıne kac aydan ıtıbaren verılmesı gerektıgı yazıyor Tatsız tutsuz saman gıbı bır seydı.
Dıger mamalar maalesef asırı sekılde tatlı.

Bu arada benim kız pek kabızlık yaşamadı doğduğundan beri. Her gün muz yer çok şükür hiç kabız olmadı. Aptamil bende bi kaç kişide kabızlık yaptığını duydum

Aptamil benim bebeğimde çok gaz yaptı sadece bi kutu bitene kadar kullandım doktor da gaz yapabileceğini söyledi smilac kullandım içinde Palm yağı yok diye kilo alımından memnundum

Ben de bebelac ve sma kullandım önce. Sma da Kakası çok.ağır koktu. Aptamile gectim.sonra hipp kullandım. Sanki hipp biraz iyi geldi. Kullana kullana gormek lazim her bebek farkli tepki verebiliyor

Bence bağlama benim kızım 6 aylık 6 ay boyunca Aptamil bir kullandık sindirim sistemi gayet güzel yoğun bakımda bununla başlamıştı hiç sorun yaşamadık ek gıda veriyorum mesele kabız olmadı ek gıdaya 4.5 aylıkken başladım ben trombosit düşüklüğü olduğu için Aptamil iki ye geçtik simdi de ama sen yinede doktora göster

Benim iki kızım var ilk çocuk her zaman tecrübesizliğe maruz kalıyor maalesef sütüm yok sanıp emzirmedim o yüzden ikinci kızım da yine sütüm yok sanıp Bi ay kadar mama destekli emzirdim doktorum sürümün yeteceğini mama vermemem gerektiğini söyledi dediği gibi de oldu kızım Bi yaşını geçti hala emziriyorum denemenizi tavsiye ederim mama vermemeye çalışın kilo kaybı falan olursa doktorunuza danışarak mama verebilirsiniz kullandığım mama ise bebelac nurikonfor hazım için özel olarak üretilmiş bakabilirsiniz

Benim iki kızım var ilk çocuk her zaman tecrübesizliğe maruz kalıyor maalesef sütüm yok sanıp emzirmedim o yüzden ikinci kızım da yine sütüm yok sanıp Bi ay kadar mama destekli emzirdim doktorum sürümün yeteceğini mama vermemem gerektiğini söyledi dediği gibi de oldu kızım Bi yaşını geçti hala emziriyorum denemenizi tavsiye ederim mama vermemeye çalışın kilo kaybı falan olursa doktorunuza danışarak mama verebilirsiniz kullandığım mama ise bebelac nurikonfor hazım için özel olarak üretilmiş bakabilirsiniz
Allah çocuklarınızı size bağışlasın . Dediginiz cok dogru benim Annemin de güya sütü azmış 3.Ay beni emzirmeyi 4.Ay kardeşimi emzirmeyi bırakmış. Güya diyorum çünkü 3.Ay cocugunu emzirmeyi bırakan komşu icin bence uğraşmıyor demişti. Kendisi de az nasil sa diyip mama vermiş ama şu bir gerçek ki her annenin sütü bebegi ne yeter ve emzirildigi sürece azalmaz bebegin her ağlaması açlıktan degil.. sizin adınıza da sevindim.

Allah çocuklarınızı size bağışlasın . Dediginiz cok dogru benim Annemin de güya sütü azmış 3.Ay beni emzirmeyi 4.Ay kardeşimi emzirmeyi bırakmış. Güya diyorum çünkü 3.Ay cocugunu emzirmeyi bırakan komşu icin bence uğraşmıyor demişti. Kendisi de az nasil sa diyip mama vermiş ama şu bir gerçek ki her annenin sütü bebegi ne yeter ve emzirildigi sürece azalmaz bebegin her ağlaması açlıktan degil.. sizin adınıza da sevindim.
Allah razı olsun ama elden bişey gelmiyor kızım kalp hastası bilmiyorduk sonradan öğrendik keşke emzirseydim çok pişmanım her aklıma geldikçe çok üzülüyorum emzirseydim düzelecekti büyük ihtimal ama tecrübesizlik cahillik bilemiyor insan

Allah razı olsun ama elden bişey gelmiyor kızım kalp hastası bilmiyorduk sonradan öğrendik keşke emzirseydim çok pişmanım her aklıma geldikçe çok üzülüyorum emzirseydim düzelecekti büyük ihtimal ama tecrübesizlik cahillik bilemiyor insan
Olsun nereden bilebilirdiniz ki. Tabi başınıza geldimi bilmem ama etrafta cok bilmiş aslinda hic birşey bilmeyen bildiğini zanneden tiplerin de baskısı olduysa bu cocuk doymuyor falan diye onlara inanmış olabilirsiniz. Bazi insanlar bir anneyi sütünün az olduğuna ikna ediyor.. cok geçmiş olsun kızınıza da🧡

Olsun nereden bilebilirdiniz ki. Tabi başınıza geldimi bilmem ama etrafta cok bilmiş aslinda hic birşey bilmeyen bildiğini zanneden tiplerin de baskısı olduysa bu cocuk doymuyor falan diye onlara inanmış olabilirsiniz. Bazi insanlar bir anneyi sütünün az olduğuna ikna ediyor.. cok geçmiş olsun kızınıza da🧡
Malesef çok kalabalık Bi ortam da doğum yaptım her kafadan Bi ses ben zaten bunalımdayım çok kötüydü yani anlatamam ama buna da şükür.. Teşekkür ederim saolun

Bana da bu çocuk ac mama ver dedi herkes bende inandim tani ki göğüsten süt akıyor Yine de vezirdirler ayy sınır oluyorum hala 4 gündür mamayı bıraktık kanka şükür sadece sagdigim sütten veriyorum gündüzleri mama yerine beni senin dediğin gibi inandırdılar sütüm olmadığına gücün kuvvetin olacak çocuğu tek buyutecen valla

Aptamil sırf köpük ve çok şekerli sma güzel ama o her bebeğe yaramıyor kimisinde ishal ve kusma yapıyor anne aptamil gibi sisirmiyor bebegi gunse 2 kez 30 cc gece de 60 cc veriyordun. Şimdi o kadar pişmanım ki verdiğime

Bana da bu çocuk ac mama ver dedi herkes bende inandim tani ki göğüsten süt akıyor Yine de vezirdirler ayy sınır oluyorum hala 4 gündür mamayı bıraktık kanka şükür sadece sagdigim sütten veriyorum gündüzleri mama yerine beni senin dediğin gibi inandırdılar sütüm olmadığına gücün kuvvetin olacak çocuğu tek buyutecen valla
Çok sevindim canım. Gercekten öyle yapıyorlar. benim başıma gelmedi ama arkadaşıma oyle yaptılar işte. Bahsetmiştim sana. Bir de 3.ayda süt kanalları genişler . Genişlediği icin zannederler ki süt azaldı. Aslinda azalmaz sadece ilk zamanki gibi dengesiz ve cok olmaz. Göğüsler şiş olmaz. Bunuda yazayimda okuyacaklar faydalansin😍 en iyisi tek büyütmek vallahi doğru diyorsun.

Back