• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi Mama Sandayesi?

yasmiiinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
159
0
96
bebeğim için mama sandalyesi almak istiyorum. hangisinden memnun kalırım acaba? kullananlar fikir verebilirse sevinirim.

evet bencede güzel bi soru deneyimli anneler mama sandalyesi bende alıcam kararsızım ama chicco polly iyi galiba sizce????????????

Biz de chicconun taşınabilir mama sandalyesini aldık. Normal sandalyeye sabitliyorsun. Ben çok memnunum. Dışarda yemeğe gittiğimiz zaman da yanımızda götürüyoruz. Her yerde mama sandalyesi olmuyor. Bence kullanışlı.

çok kararsızdım ama eğer beğenmezsem nede olsa çok ucuza aldım veririm bilirine diyerek aldığım ikea antilop mama sandalyesinden çok memnunum.hiç düşünmezdim 35tl'ye kullanılmamış mama sandalyesi alacağımı..:34:

çok kararsızdım ama eğer beğenmezsem nede olsa çok ucuza aldım veririm bilirine diyerek aldığım ikea antilop mama sandalyesinden çok memnunum.hiç düşünmezdim 35tl'ye kullanılmamış mama sandalyesi alacağımı..:34:

kesinlikle katılıyorum, ben de oğlum da çok memnun. hem az yer kaplıyor, hem kullanışlı hem de ucuz. bir de biz bacaklarını çıkartıp yanımızda bile taşıyoruz. bu arada geçen yemeğe gitmiştik klasik tarzda bir mama sandalyesi getirdiler, onlar biraz geniş oluyor ya bir baktım benim canavar oğlum kurtsrmış bacaklarfını kalkmış ayağa bir de tırmanmaya çalışıyor....

baby to go nun hem salıncak hem mama sandalyesi olan bir ürünü var onu kullanıyorum hem katlanabiliyor hem küçük farklı pozisyonlarlada kullanılabiliyor..ben çok memnunum.

chicco polly den çok memnunum
başka yere gidince çok arıyorum
uygun fiyatlı olsun dersen ikea da var ama bana çok sağlam gelmiyor

ben kraft ın mama sandalyesini kullandım ama yerinde olsam daha az yer kaplayan ve daha pratik bişeyler bakardım 6 aydan sonra dik de oturabildiği için sırtının yatma özelliğine gerek yok bana kalırsa ben 4 buçuk aylıkken başladım kullanmaya ama 1 buçuk yaşına kadar kullanabildim oğlum iri olduğu için ama kesinlikle pratik bi mama sandalyesi işini görecektir diyorum ben kolay gelsin

biz ikeadan antilop mama sandalyesi aldık çok memnunuz küçük yer kaplamıyor temizlemeside çok kolay fiyatıda çok uygundu

biz kraft idol aldık. Gayet kullanışlı. 4 tekerlekli. chicco magic istemiştik ama hem istedigimzi renk kalmamıstı hem de on tarafta teker olmaması hosuma gitmedi. peg perego da cok pahalıydı. iyi ki kraft almısım.

Bizde kuzenlerimin ve arkadaşlarımın çocuklarına alıp kullandıklarından memnun kalıp kalmadıkları ürünler sonucu yaptık genelde alışverişimizi. Mama sandalyesi için hemen herkesin tercihi chicco polly idi bizde ondan aldık ve memnunum kullanım açısından pratik.Fakat birde ikeadan seyahat amaçlı beyaz plastik mama sandalyesini aldık onunda parçaları ayrılınca az yer kaplıyor bagaj için uygun kullanışlı ve uygun fiyatlı fakat chicco gibi konforlu olmadığı için uzun süre oturmayı tercih etmiyor kızım.

biz de ikea antilop kullanıyoruz çoook memnunuz.hem fiyatı çok uygun hemde temizlemesi taşıması çok kolay.bacakları çok çabuk çıkıyo ve bagajda hiç yer kaplamıyo.

Back