• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Mama Sandalyesi ?

PolenteFeneri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
97
3
18
34
İstanbul
Oğluma 6,5 aylik, 10 kilo ve aşırı hareketli. Yeni yeni katı gıdalara başladık. Şu an destekli oturabiliyor. Mama sandalyesine oturtup artık yedirmek istiyorum. Ancak arastirdiğimda hem sandalyelerin tasıma kapasitelerinin az hem de güvenliklerinin zayıf olduğunu farkettim.
Bana önerebileceğiniz mama sandalyesi var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhaba
benim kullandigim mama sandalyesi stokke marka tirp trap.Ahsap, oldukca saglam ve bebek büyüdükce sandalyeyi ona uygun hale getirebiliyorsunuz.Yalniz pahali bir ürün.Ben yurt disinda oturuyorum.Her yerde bulunabilirmi bilemiyorum.

merhaba
benim kullandigim mama sandalyesi stokke marka tirp trap.Ahsap, oldukca saglam ve bebek büyüdükce sandalyeyi ona uygun hale getirebiliyorsunuz.Yalniz pahali bir ürün.Ben yurt disinda oturuyorum.Her yerde bulunabilirmi bilemiyorum.

Yurtdışındaki böyle ürünlere bayılıyorum. Türkiye'deki ler kullanışlılık ve portatiflikten çok süse püse daha düşkünler... Üreticilerde tüketicilerde....

merhaba

Artık Türkiye'de yok yok. Bahsettiginiz sandalye Joker mağazalarında satılıyor. Fiyatı 470 TL. Sandalye cok saglam ve ahsap olmasindan dolayi digerleri gibi terletmeyecegini dusunuyorum. Ancak ahşap olmasından dolayı da cok ergonomik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü oğlum henüz destekli oturabiliyor ve ahşabın üzerine ancak bir minder destegiyle oturabilir. Ayrıca ahşapta oturma süresi de kısıtlı olacaktır. Bir de tepsisi olmaması ideal değil. Satış görevlisi aksesuarları olduğunu söyledi. Ama bu sefer de fiyat iyice kabaracak.

Oğluma 6,5 aylik, 10 kilo ve aşırı hareketli. Yeni yeni katı gıdalara başladık. Şu an destekli oturabiliyor. Mama sandalyesine oturtup artık yedirmek istiyorum. Ancak arastirdiğimda hem sandalyelerin tasıma kapasitelerinin az hem de güvenliklerinin zayıf olduğunu farkettim.
Bana önerebileceğiniz mama sandalyesi var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bizde kraft fun mama sandalyesi aldık daha yeni yeni oturmaya başladı bizim oğlan:)
bildiğim kadarıyla kraftın ürünlerinde 5 noktalı emniyet kemerleri bulunuyor yani güvenli.
mama sandalyeleri genelde 15 kg a kadar taşıma kapasiteli oluyor.
bizim oğlan 8 aylık ve 5kg
kullandığım mama sandalyesi için yorumum alınabilir bi ürün tepsisi çıkıyor yıkanıyor, çok kolay katlanabiliyor ve benim için en önemli özelliği: katlandığında çok az yer kaplıyor.

Değerli arkadaslar, babamiz sonunda gidip Chicco'nun Polly mama sandalyesini almış. Şimdilik herhangi bir şikayetim yok. Ancak yüksekten oğlum düşecek diye pipirikleniyorum. Her daim gözlem altında tutmakta fayda var.

Artık Türkiye'de yok yok. Bahsettiginiz sandalye Joker mağazalarında satılıyor. Fiyatı 470 TL. Sandalye cok saglam ve ahsap olmasindan dolayi digerleri gibi terletmeyecegini dusunuyorum. Ancak ahşap olmasından dolayı da cok ergonomik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü oğlum henüz destekli oturabiliyor ve ahşabın üzerine ancak bir minder destegiyle oturabilir. Ayrıca ahşapta oturma süresi de kısıtlı olacaktır. Bir de tepsisi olmaması ideal değil. Satış görevlisi aksesuarları olduğunu söyledi. Ama bu sefer de fiyat iyice kabaracak.

haklisiniz aksesuarlarla birlikte fiyat yükselicek.Ama söyle yapabilirsiniz oturma minderini kendiniz dikin.Ben benimkinin minderine bakiyorumda cok kolay yapilabilecek bir sey.masasina gelince kayinpederim orjinali gibi kendisi yapti.agacini yapi marketten alip kesti gayet güzel oldu.

bir de dedigim ürün burada bagimsiz bir test denetleme kurulusundan en yüksek notu aldi.yani dayanikli, güvenilir ve ahsap oldugu icin de nispeten saglikli plastik ürünlere göre...

Back