Bebek İkinci El Hangi mama sandalyesi

Mavi_Eftelya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
922
2.900
Kızlar mama sandalyesi bakıyoruz . Sizin kullanıp memnun kaldığınız bi ürün var mı ? .önerilerinizi bekliyorum ..

Kızlar mama sandalyesi bakıyoruz . Sizin kullanıp memnun kaldığınız bi ürün var mı ? .önerilerinizi bekliyorum ..
Oyuncak_6845607.jpg
Bundan önce pahali markalardan kilifli janjanlilardan almiştim o kadar para vermeye gerek yokmuş bu mama sandalyesi hem hafif hem temizlemesi kolay az yer kapliyor. hiç 2.el bakma zaten sıfırı çok uygun ve kargosu bedava tavsiye ederim. biz hala kullaniyoruz.

Eki Görüntüle 2032172 Bundan önce pahali markalardan kilifli janjanlilardan almiştim o kadar para vermeye gerek yokmuş bu mama sandalyesi hem hafif hem temizlemesi kolay az yer kapliyor. hiç 2.el bakma zaten sıfırı çok uygun ve kargosu bedava tavsiye ederim. biz hala kullaniyoruz.
Galina bundan alıcaz .. pratik galiba . Alıp kenar a koymak istemiyorum .. bebek için piyasada olan şeyler pahalı bile olsa alıyoruz ama çoğu şey işe yaramıyor . Hepsi para tuzağı .

Yer kaplamasın diye sandalyeye bağlanan portatif mama sandalyesi aldım çok memnunum kidskit friendly booster ben bebek house sitesinden aldım

Çocuğunuz hareketliyse arkadaşın attığı mama sandalyesi pek kullanışlı olmaz. Şahsen benim oğlan onun üstündeyken deviriyor biraz hafif birşey. Biraz daha sağlam birşey alsanız daha iyi olur.

Biz resimdekinden kullanıyoruz. Zaten kızım mama sandalyesinde çok vakit geçirmeyi sevmiyor. Ben chicco aldım kızım çığlık kıyamet oturmak istemedi ve geri vermek zorunda kaldım. Biraz çocuğunuzun huyuna bağlı, o kadar para verip hiç oturmayacağı bişey almak çok mantıklı değil bence.

Çocuğunuz hareketliyse arkadaşın attığı mama sandalyesi pek kullanışlı olmaz. Şahsen benim oğlan onun üstündeyken deviriyor biraz hafif birşey. Biraz daha sağlam birşey alsanız daha iyi olur.
Evet çok hareketli . Kafam karıştı benim de . Düşer filan diye çok korkuyorum

Biz resimdekinden kullanıyoruz. Zaten kızım mama sandalyesinde çok vakit geçirmeyi sevmiyor. Ben chicco aldım kızım çığlık kıyamet oturmak istemedi ve geri vermek zorunda kaldım. Biraz çocuğunuzun huyuna bağlı, o kadar para verip hiç oturmayacağı bişey almak çok mantıklı değil bence.
Haklısın canım alıyoruz ama inş kullanabiliriz . Ama bikaç kez dışarda oturttuk sevdi gibi ya değişik geldi ondan . İnş işimi görür .

Mama sandalyesiyle ilgili ben de cok kararsizim. İkea tarzi istiyorum ama alternatif oneriniz var mi? Acikcasi hantal pahali bir sey almaya gerek duymuyorum. Su an cok erken belki ama almisken her seyi alinsin istedim.

Ben kızım da kullandım 8 sene önce 3 sene de oğlumda kullandım çok kullanışlı markasını unuttum resmi var düşünürseniz msj atabilirsiniz

Ben bunu kullanıyorum canim cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.her yere goturebiliyoruz.katlanıyor cok kullanisli

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-12-14-48-13_1.jpg
    Screenshot_2018-04-12-14-48-13_1.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 325
Haklısın canım alıyoruz ama inş kullanabiliriz . Ama bikaç kez dışarda oturttuk sevdi gibi ya değişik geldi ondan . İnş işimi görür .
Ben de bu ay alacağım mama sandalyesi hangi marka aldınız acaba memnun musunuz?
Bakıyorum chicco 700tl falan. Değer mi o kadar paraya?

X