hangi mama kaşığını kullanıyorsunuz?

daren44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
97
6
28
Edirne
arkadaşlar bebeğime mama kaşığı almak istiyorum ama kararsız kaldım.mama kaşığı kullananlar markasını yazabilirler mi?

Nuk'un mama kaşığını kullanıyorum ikiside var hem silikon uçlu hem normal uçlu

silikon uçluyu daha ufakken kullanıyordum şimdi diğerini kullanıyorum çokda memnunum ne koku var ne bir deforme,

ben bütün ürünlnerini çok rahat kullanıyorum tavsiye ederim canım:):3::3::3:

bebeğim küçükken bebedor kullandım memnun kaldım

suanda bebedor un ısıya duyarlı olanını kullanıyorum.ucu silikon olduğu için ve kaşık büyüklüğü de ideal olduğu için hoşumuza gitti.diğer kaşıkları seçiyoruz çünkü.ilerleyen zamanlarda da özel takımımız var onu kullanmayı düşünüyorum.

arkadaşlar bebeğime mama kaşığı almak istiyorum ama kararsız kaldım.mama kaşığı kullananlar markasını yazabilirler mi?

bizde 8.aydan itibaren nukun silikon mama kaşıklarını kullanmaya başladık. doktorumuz gelişimi açısından 8.aydan itibaren çatal kaşık kullansın demişti.o günden beri önüne birazcık mama koyuyorum onu kendisi kaşıklıyor :))
kaşıkda ve çatalda herhangi bi deforme olmadı koku falanda yok bazı markalarda sanırım böyle şeyler oluyormuş ama biz böyle birşey yaşamadık.
zaten çatalı kaşığı biberonu emziği yine nukun sterilizatörunda temizliyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Back