Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mrb arkadaslar,bebegim suan 6,5 aylik ve ek gidaya gectim..geceleri pirinc unu veriyorum.ilk aptamil 3 karisim tahil gece vermistim sicak suyla hazirlaniyor.simdide tavada pisirilen pirinc unu veriyorum.ya benim sorum su hangisi daha saglikli tavada pisirilen mama mi yoksa sicak suyla hazirliyan mama mi?
bende aptamil pirinç unu kullanıyorum dierini hiç kullanmadım ama digerini kullanmayıda düşünmüyor degilim acaba hangiisi daha iyi _ bence aptamildir yinede bilemicem bilen olursa yazsın llütfen
hazır satılan mamalarda kullanın ama pirinç unundanda yapın arada dönüşümlü olarak yapabilirisniz. benim kızım çok sever pirinç unu muhallebisini gerçi önceki kadar sık yapmıyorum daha fazla kilo almasın diyee
tavada pişen derken tavada pişen mamayoıda ilk kez duydum hangisi
ben bazen biberon maması ike yatrıyorum bazen kaşık maması ile ama çoğunlukla yoğurt yedirip yatırıyorum.hergün farklı bir yoğurt kayısılı muzlu hurmalı elamlı büskivili kivili vsvsv yanlışmı yapıyorum bilmem . sütle yapılan pirinc unu bizde cok gaz yapttı sık sık pirinç unu verdiğimde bebeğim kabız oldu.
hr
ben günde 2 defa pirinç unu veriyorum bebelac kullanıyorum hem gece olanı hem gündüz bebeğim çok seviyor akşam yatmadan bebelac sütlü irmikli muhallebi yedirip yatıryorum mışıl mışıl uyuyor.