• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi mademoiselle????

• Konu Sahibi Konu Sahibi eldam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eldam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.204
1.057
333
Ankara
Arkadaslar bıldıgım kadarıyla coco mademoisellenın ıkı ayrı kokusu var bı tanesı gercekten cok asil bı kokusu var (işte ben onu ıstıyorum )sevilde acıgı yoktu deneyemedım altınsarısı olanmı yoksa pembe olanmı benım ıstedıgım denemeden almak zorunda kalırda yanlıs olanı alırcam dıye tedırgın oluyorum chanel chanca da benzetılen koku bu arada fıkır verırsenız cok sevınırım

Arkadaslar bıldıgım kadarıyla coco mademoisellenın ıkı ayrı kokusu var bı tanesı gercekten cok asil bı kokusu var (işte ben onu ıstıyorum )sevilde acıgı yoktu deneyemedım altınsarısı olanmı yoksa pembe olanmı benım ıstedıgım denemeden almak zorunda kalırda yanlıs olanı alırcam dıye tedırgın oluyorum chanel chanca da benzetılen koku bu arada fıkır verırsenız cok sevınırım

canım edt ve edp olarak ayrılıyor diye biliyorum bu kokuyu. sarısını görmedim pembe diye biliyorum sadece... chance'ye benziyor ama chance daha cıvıl cıvıl bir koku. mademoiselle daha oturaklı. chance'de ekşimsi bi his var, diğerinde o yok.
bana göre chance her yaştan insana gider. mademoiselle ise 25ten sonra başlanabilecek bir koku :)

Canım bi yanlışın var mutlaka chanel coco mademoiselle'nin sarısı yok. Pudra pembesi renginde sıvısı vardır. Arkadaşımızında dediği gibi edt ve edp olarak ayrılır edt si hafiftir edp si kalıcıdır yoğundur. Chanel chance'da hiç benzemiyor bence mademoiselle daha karakterlidir.. :34:

nette arastırdıgım zaman aynı sıse ama renkler farklı bırının sıvısı altın sarısı dıgerı pembe ablam altın sarısını denemıs ben gormedım ama cok guzel kokuyodu pembe rengıde benım arkadasımda var cok farklı kokuları pembesını ben begenmedım dıgerınınde kokusunu bılıyorum ama sısesını gormedım nasıl ayırıcam bılmıyorum

Canım chanelin kendi internet sitesinde sadece pembesi var matmazelin. Chance ın pembe sarı ve yeşil renkleri var.
Yılbaşından önce Tekin Acara uğramıştım Chanel yok, yakında İstanbul a kendi mağazasını açacak demişti...

Nerde denemiş çok merak ettim? Ben en son sevil kozmetikten aldım 50 ml ni 250 tlye sarısı yok büyük bi ihtimal sahtesini denemiştir ablan canım sevil kozmetiklerdede sarısı yok coco mademoiselle'in.

canım yurtdısından gelıken freeshop ta denemıs benım ıcın fazlaca sıkmıstı o kadar guzel bı kokusu vardı kı ablama sordum arkadasımda pembesı var senın sıktıgın gıbı kokmuyor senınkının rengı nasıldı dıye o altın sarısı oldugunu soyledı kesınlıkle farklı kokular olmazsa ablam gelırken garantı olsun dıye ona aldırırım tabı gelmesını beklemek gerekecek :) bende hayret ettım hep ıkı rengı oldugunu bılıyordum

Ben yinede kesin bi yanlışlık var diyorum :) acaba chanel coco yu sıkmış olabilirmi o sarı işte :) daha ağırdır onun kokusu oda karakterli bir kokudur kişilikli ağırbaşlı bir kokudur ama çok ağırdır. Mademoiselle'in sarısı olsa resmi sitelerindede yayınlarlardı mutlaka.

bencede bı yanlıslık var bulundugum yerde orjınal satan yerde yok gıdıp sormayı cok ısterdım

Hayır hanımefendinin söylediği şey doğrudur. Ben şuan yurt dışındayım ve mademoiselle'nin 2 rengi vardı gezdiğim lüks bir avmde. Hem pembesi hemde sarısı. Ama ben ikisini de bileğime sıktım ve herhangi bir koku farkı göremedim. Sanırım sadece şişesi farklı veya biri edt biri edp..Bugün bakarsam dikkat ederim ve tekrardan yazarım.

Back