Lazer Epilasyon Hangi lazer çeşiti daha etkilidir

Tugba0042

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
58
24
88
33
Herkese iyi akşamlar hanımlar... Ben lazer yaptırmak istiyorum ama lazer hakkında hiçbir bilgim yok sizce hangi lazer daha etkili ve daha iyidir... ¿ Birde Ankarada lazer için nereyi tavsiye edersiniz.

Diode lazerden memnun kaldim ben. Üst bacagim tamamen bitti, 10 yil önce yaptirmistim. Koltuk altim bitti diyemem hala tek tük cikar. Ipl’den uzak dur, o lazer degil zaten. Buz lazer icin cok iyi deniyor ama bence bu lazer isi kisiden kisiye göre degisiyor etkisi.

Herkese iyi akşamlar hanımlar... Ben lazer yaptırmak istiyorum ama lazer hakkında hiçbir bilgim yok sizce hangi lazer daha etkili ve daha iyidir... ¿ Birde Ankarada lazer için nereyi tavsiye edersiniz.
Ten rengin ve kil yapin nasil onu yazarsan hangisinin etkili olcagini soyleyebilirim.Ben Mehmet Akgun un kliniginde bitirdim lazerimi tekrar cikmadi biteli baya oldu.Alexandrate yaptirmistim.

Ten rengin ve kil yapin nasil onu yazarsan hangisinin etkili olcagini soyleyebilirim.Ben Mehmet Akgun un kliniginde bitirdim lazerimi tekrar cikmadi biteli baya oldu.Alexandrate yaptirmistim.
Beyaz tenliyim kıl yapım çok kalın deil ama bazı bölgelerde sarı

Merhaba diode lazer olduğunu nasıl anlayabilirim. Sadece soprano olanlar mı gerçek lazerdir. Onun dışında güzellik merkezlerindekiler de diode olabilir mi? Benim gittiğim yerde ekranda diode 810 nm yazıyor ve lazere başlarken jel sürüldü ve cihazın başlığı küçük kare idi ve sürürek 3-4 kez gidip geldi. Işık vardı ama gözü almıyordu ışığı.. lazer yapılan yerden. Ayrıca ağrı da oldu özellikke kılların kalın olduğu yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…