hangi laminant parkeyi yaptırmalıyım

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
evimize laminant parke yaptıracağız ve çok az zamanımız kaldı hala karar veremedik rengi belli açık renklerde olcak akçaağaç olabilirde markasına karar veremedik parkesinden memnun olanlar markasını yazabilirmi lütfen bide biz çamsan ve kronotex ürünlerine baktık pek içime sinmedi sizlerin görüşlerini mrk ediyorum ilgilenirseniz sevinirim tşkler....

kızlar fikri olan varsa lütfen yazsın çok kararsızım sonuçta 1kez yaptırılıyo ve ben hiç anlamam :KK50: sonradan pişman olursam çok üzülürüm sonuçta 2yıldır o evin hayallerini kuruyorum:KK16:

Selam canım ben yeni evimin parkelerini birinci sınıf türk malı yaptırdım ve modelin adı da zebrano..cok hoş bir rengi var (açık renk) ve hertürlü mobilya ile uyumlu, görenlerin hemen dikkatini çekiyo ve soruyorlar nette arastırırsan belki bulabilirsin markasını hatırlayamadım şuan .kolay gelsin.

Selam canım ben yeni evimin parkelerini birinci sınıf türk malı yaptırdım ve modelin adı da zebrano..cok hoş bir rengi var (açık renk) ve hertürlü mobilya ile uyumlu, görenlerin hemen dikkatini çekiyo ve soruyorlar nette arastırırsan belki bulabilirsin markasını hatırlayamadım şuan .kolay gelsin.

Sağol cnm bi bakayım inş bulurum ayrıca suya dayanıklımı çabuk şişermi bide kayganmı gerçi sen memnun olduğuna göre bi şikayetin yok sanırım inş olmazda :KK1:

eğer maddi anlamda sıkıntı olmayacaksa berry floor u tavsiye ederim o kronolar falan hepsi kalitesiz. ama dersen ki kaliteli ucuz olsun çamsandan vazgeçme. akçaağaç çok açık bir renk beyaz mobilyayı göstermiyor ama mobilyanda koyu tonlar varsa çok güzel durur. ben çok beğeniyorum akçaağacı. arkadaşın dediğide vario oda güzel

Son düzenleme:
vinfloor ve floorpan ı kesinlikle öneririm..vario da güzel..ama çamsan a yanaşma benim fikrim..

Son düzenleme:
canım parkeler hakkında pek bilgim yok fakat böcekleri hakkında çok şey biliyorum.
sen sen ol ucuza kaçma. kaliteli yaptır.
benim evde parke sudan dolayı kabardı. böceklendi.
aralarında boşluk var. oralardan çıkıyorlar.
rutubet böcekleri kol geziyor evde.
süpürgeliklerde falan o kadar sinir bozucu ki. hiç bir şekilde sonları yok.
ilaçlıyoruz tekrar çıkıyorlar. ve minicikler nokta kadar.
parke de açık renk onlarda. dikkatli bakmayınca görünmüyorlar.

vario markadan çok şikayet duydum acaba onlarından 1. 2. kalitesimi var çamsan için iyi diyolar ama bakın arkadaş önermemiş kafam çok karıştı yaa napacağımı bilmiyorum...

Sağol cnm bi bakayım inş bulurum ayrıca suya dayanıklımı çabuk şişermi bide kayganmı gerçi sen memnun olduğuna göre bi şikayetin yok sanırım inş olmazda :KK1:

hımm ben henüz yeni evime yerleşeli 10 gün oldu yani parkelerin kullanımının uzun bir geçmişi yok :KK70: biraz parkelerimde açıklama yapacak olursamda; ucuz olmadıgını, birleşme aralarının gözükmediğini,kaygan olmadıgını ve suya dayanıklı (satıcı bu şekilde söyledi) birde 10 yıl garantisi olduğunu söyleyebilirim..umarım en güzel kararı verirsin ama denemeden de maalesef bilemiyoruz.. sonucta parkelerinde bir ömrü var olmadı ilerde yine değiştirirsin :KK66:

kızlar vario mu floorpanmı çamsanmı varionın renklerini sevdim ama hangsi kaliteliyse o olsun

Son düzenleme:
kızlar ayrıca ben akçaağaç renk istiyorum açık renk ama her markada renk değişik oluyo akçaağaç yada açık renk olarak beğendiğiniz bi marka varsa yazarsanız çok sevinirim öptm:KK54:

Kızlar artık karar vermeliyim variomu çamsanmı ben vario diyorum eşimse çamsan diyor kullananlardan bilenlerden cvp bekliyorum

kafanı daha da karıştırr mı bilmem ama lüx bir sitede satış danışmanlığı yapıyorum ve kullandığımız malzeme şerifoğlu 1.sınıf lamine parke rengi de ırokko..akçaağaç çok beyaz bana göre çok koyu mobilya ister...kolay gelsin

bende yeni evim için danimarka ladini seçtim.alman markası ama hangısı bılmıyorum.istersen bir bak

harmony floor sanırım evet oda çok güzel renkmiş ne kadardan yaptırdınız acaba ? aklım vario yeni meşede kaldı fakat baktığımız yerde o renk yoktu yeni ürün olduğu için sadece katalogda vardı ve bize vario yerine çamsanı önerdi daha kaliteliymiş :44:

off ne kadar çok parke markası varmış:84:

serfloor'dan alan oldu mu acaba? ser laminant denen ürününden çok memnunuz odalara yaptırmıştık. salona laminant parke istiyoruz ama çok marka var yaa:KK5:

kızlar bir de 1-2-3 strip olayı varmış :84: hangisinden kullanıyorsunuz, memnun musunuz? bir yandan 3 strip olanlar çok karmaşık gibi geliyor, desenleri tutmuyor gibi ama döşenmiş ev zeminlerinde de özellikle kayın rengi hoş duruyo sanki, off aslında ben gerçek parke rengini çok seviyorum ama o renkte laminant yok sanırım:KK5: vario'ya baktım ancak kafam karıştı, kilitli sistem falan diyor, o nasıl yapı markette araları girintili gibiydi ama?

benim beğenip yaptıracağım parke plank diye geçiyo düz yani . $AcikZebrano[2].jpg

marka olarak bir şey diyemeyeceğim, ama en kalitelisi belçika malı olanmış. bir arkadaşım yaptırdı masraftan kaçınmadılar ve en doğal olanı bunlarmış. ona göre sorun ve alın derim...

X