Gebeliğe Hazırlık HANGİ KÜRÜ YAPMALIYIM?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyahemsire

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
280
199
103
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar bir süredir gebe kalmak istiyorum hemen kalıcam zannettim ama durum öyle olmuyormuş:110: artık kürlere başlayayım dedim adetim bitti 2 gün sonra soğan kürüne başladım 4 gün oldu 10 gün yapıcam bugün sol yumurtalığımda batma tarzında ağrı var işe yaradığı anlamına mı geliyor? Ayrıca asıl sormak istediğim hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi aldım sizce bunlarıda yapayım mı forumda bahsediliyor fakat ne ne zaman yapılır yazmıyordu hepsini bir yapmamda sakınca olur mu? kafam çok karıştı:KK58:

Arkadaşım soğan kürün biter bitmez testere dişli Aslan pençesine başlaman lazım sabah-akşam ama adet olunca bu sefer 10 gün yine soğan kürü yapman lazım.
Bence kürleri karıştırma önce bunları yap. Sonra hayıt tohumu kullanırsın. Hayıt tohumunu da en az 3-4 ay kullanman lazım. Kısırlıkta 7 aya kadar kullanımı öneriliyor. Doz atlarsanda işe yaramaz. En az 3 ay kesintisiz kullanacaksın. Hapını içebilirsin Dr danışarak.

Arkadaşım soğan kürün biter bitmez testere dişli Aslan pençesine başlaman lazım sabah-akşam ama adet olunca bu sefer 10 gün yine soğan kürü yapman lazım.
Bence kürleri karıştırma önce bunları yap. Sonra hayıt tohumu kullanırsın. Hayıt tohumunu da en az 3-4 ay kullanman lazım. Kısırlıkta 7 aya kadar kullanımı öneriliyor. Doz atlarsanda işe yaramaz. En az 3 ay kesintisiz kullanacaksın. Hapını içebilirsin Dr danışarak.
Anladım çok teşekkür ederim peki yumurtalı ağrısı normal mi soğan suyundan sonra başladı.

canım bende gecenay aşılama denedim 2 yumurtam olustu bır tanede 17 ml dı doktor o kucuk dedı ama tutmadı neyse bu ay tekrar asılama olamadım cunku kıstlerım vardı bende bal corekotu kurune basladım doktor dedıkı sorun yok yap dıye sen kurlerle ılgılı bılgılısın canm sanırım

canım bende gecenay aşılama denedim 2 yumurtam olustu bır tanede 17 ml dı doktor o kucuk dedı ama tutmadı neyse bu ay tekrar asılama olamadım cunku kıstlerım vardı bende bal corekotu kurune basladım doktor dedıkı sorun yok yap dıye sen kurlerle ılgılı bılgılısın canm sanırım
Benim ev aktar arkadaşım. :)evet çok ilgiliyim canım. Çık araştırırım doğaya çok inanıyorum.

Back