hangi kursları önerirsiniz(dans,seramik,dikiş vs...)

aybismm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
93
0
96
34
İstanbul
merhaba kızlar birçoğumuzunda içinde olduğu yeni bir dönem başlıyor üniversiteyi kazananlar için.biliyoruz ki üniversite sadece dersten ibaret değil. bu yüzden kendime yeni ilgi alanları bulmak istiyorum.sizce bu 5 yıllık süre zarfında neleri öğrenmeli,neleri hobi olarak benimsemeliyim.bana kesin şu kursa git fln derseniz çok sevinirim hem diğer üniversiteli arkadaşlara yararı olur bence :)kaydirigubbakcemile5buyrunnnnnnnnn

Ben dikiş kursuna gitmek istemişimdir hep.
Bence bir bayan hem Anadolu kadını gibi becerekli, hem de modern bir kadın gibi eğitimli olmalı ; )))
3 seçenek sunmuşsun, ona istinaden dikiş dedim : )

yok yok 3 değil örnek olarak söyledim kurslar aklıma gelmiyor. aslınd abir nevi sayenizde düşünmediğim kurslarıda farketmiş olacağım. ne bileyim ebru sanatı,seramik,fotoğrafçılık..... birsürü şey aklınıza ne gelirse. azinaz çok teşekkür ederim cvp verdiğin için kaydirigubbakcemile2

önce hangi ile gittiğini söyle.. belki gezmekten vakit bulamazsın canım.. ilk kazandığımda ben de öyleydim kurs falan.. bırak kursu ders çalışmaya bile vakit bulamaz oldum artık. neyseki artık kpss çalışmaya başlıcaz da gezmeyi kesicez..yerimseniben
bi de hayal gücün sınırsızsa bu dikiş boncuk tarzı şeyleri düşünebilirsin. ama tavsiyem dansa gitmen. farkını gösterebleceğin bi ortam mutlaka oluyoyerimseniben

bence dans ve tiyatro gruplarina katil eglenceli olabilcegini dusunuyorum dikis kursu her zmn bulunur :) karar senin tabi

ben evimle aynı ildeyim.yani istanbul.ama okulun tuzlada olduğu için orada kalacağım.aslında okulun kursları baya var da isteğe göre yeni kurslarda açılabiliyor.ama benim aklıma çok kurs gelmedi okulun dışındaki.farkındayım maymun iştahlılık yapıyorum ama mutlaka bitecek okuldakiler ama gider gitmez direk dansa yazılacağım arkadaşlar.ortaokudlan beri hayalim.bunun dışında seramikçilik var,yelkencilik var,ebru kursları,airobik,yoga,plates fln.. aslında ilk hedefim ehliyet almak

thalix ya tiyatro kursunun eğlenceli olabileceğini düşünüyorum ama pekte yeteneğim yok gibi

Bence seramikten uzak durun eğlenceli gibi gözüksede insanın ömrünü yiyip bitiren bişey o bölümü okuduğum için gına geldi :)

aybismm neler yaptin yazilabildinmi :) haberini bekliyorum epey oldu unutmusum bu topici benim hayalimde tiyatro kursuydu ve su an gidiyorum allaha binlerce kez sukurler olsun cok mutluyum :) hadi bakalim en kisa zamanda yaz neler yaptin bekliyoruz

veeeeee bilmem kaç ay sonra gelen yanıt: dansa gitti tango ve hip hop ikisinden de sıkıldım xD. dikiş zaten açılmadı okulda fln. öyle işt ekızlar geç cvp verdim çünkü nereye açtığımı unutuyorum konuyu yada bulamıyorum. ama şimdi forum takip kullanmayı öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…