Anket Hangi küpeyi almalıyım?

hangisi

• yıldızlı

OY: 4 19,0%
  • kalpli

OY: 4 19,0%
  • taçlı

OY: 7 33,3%
  • daire

OY: 7 33,3%

• Ankete Katılan
    21
yıldızlı olan diğrlerine bakarak daha hoş duruyoo canımm...

Kapli yada daire. Oyumu reireye verdim ama kalplide hos ama klask...altınmı bu:)

Benim metale alerjim var sadece altın takabiliyorum ,o yüzden altın olmalı alacağım küpe,

kartanesi var,nazar boncuklu var,tektaş var değişik bir iki çeşit daha var evde kuyumcularda satılan bu modeller hoşuma gitti 2-3 güne alıcam artık birini.

is1990, post: 37211079, member: 392825"]Benim metale alerjim var sadece altın takabiliyorum ,o yüzden altın olmalı alacağım küpe,

kartanesi var,nazar boncuklu var,tektaş var değişik bir iki çeşit daha var evde kuyumcularda satılan bu modeller hoşuma gitti 2-3 güne alıcam artık birini.[/QUOTE]
Merhaba canım bence kalpli olanlar çok hoş.
Buarada benimde alerjik var metal. Altın tamam gerekiyo sürekli. Çaba metal yakmayın biyoloji yok mu ki

O haç gibi bir işareti olan küpeyi eledim yeni taçlı model buldum kızlar bu nasıl?

4

kızlar bunlarla çok alakasız ama denerken bunu beğendim bunu aldım

kalpli olanla çok arasında kaldım ama olsun birdaha ki sefere de onu alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…