Cilt Bakımı Ürünleri Hangi krem daha etkili kullananlar?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

esmerkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
3
0
30
Öncelikle merhaba burada yeniyim sizlere birsey danismak istiyorum.. bepanthol krem kullanicam icerigi nedir bilmiyorum sadece el ve yuz icinmi yoksa tum vücut icin kullanabilirmiyim? Birde bepanthen varmis ikisi aynimi yoksa sadece adimi degisti. Bacaklarimda vs bkini blgemde bepanthol kullanablirmiyim?? Koltk alti kararmalarida var ?? Yoksa ayri almammi lazm??

Merhaba Bepanthen isim değiştirdi yenilenerek Bepanthol olarak piyasaya sürüldü.Aynı ürün anlayacağınız..Kremi yüzünüze ellerinize kullanın birde losyonu var oda vücut nemlendiricisi olarak kullanılır..

Ya bu bepanthol krem acik gözenekleri açarmı iyce ? Kapalı gözenekleri açarmı ? Açık gözenekleri kapatırmı ? Cildi yağlandırır mı ?

Ya bu bepanthol krem acik gözenekleri açarmı iyce ? Kapalı gözenekleri açarmı ? Açık gözenekleri kapatırmı ? Cildi yağlandırır mı ?

Ben kullanmadım yüz için bu nedenle bilemiyorum.Bununla ilgili en net bilgiyi eczacı verecektir size...Ama cilt bakım kreminin yağlanma yapmadığını biliyorum sadece..

Bepanthen genelde tahriş olmuş aşırı kurumuş ciltlerde,çatlak,pişik,fissür tedavisinde kullanılan çok amaçlı bir krem. Kararma ile ilgili etskisi var mı bilmem ama ben hiç eksik etmem çantamdan her derde deva resmen.Ama sırf yüz nemlendirmek için bence uygun değil.

Yüz için özel bir krem yaptılar onu kullanabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…