• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Hangi kombin daha güzel?

juligu

bin muhteşem güneş!
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
470
0
96
36
Bursa
Kızlar ben nacizane kendi çapımda mobilyaları kombin yaptım sizinde fikirlerinizi almak istedim.Hngisi daha güzel?
Salon için;
$Son Güncellenenler1.webp$Son Güncellenenler2.webp
Oturma odası için;
$Son Güncellenenler.webp

Pembe olan dimi evet çok soft ve çok şık,ama turkuaz olanda çok gösterişli ve çok asil yani bilemedim ben onu:44:

Bennn Bayıldımm 1.resime fakat koltuklar beyaz oldugu için temızlıgı bakımı zor olur diye düşünüyorum :)
2.resim daha kullanışlı ve hoş duruyor :D ama sadece görsellık açısından 1. yi almayı çok isterdm ( kullanmaya kıyamam da :) )

Doğru vallahi beyaz çabuk kirlenir,ama salonda o kadar oturulmaz ve belki kumaşını kolay temizleniyordur diyerekten turkuaz olan gene ağır basıyoor:10:

Kombinlerini çok beğendim bir turkuaz sever olarak 1. si bana daha güzel geldi ama beyaz yerine krem düşünebilirsin diye düşünüyorum yada açık gri de güzel olabilir bence :)) Oturma odası da çok güzel bende buna benzer bir şey düşünebilirim fikir olması açısından örnek foto ekliyorum :)

$Evg%C3%B6r-Evg%C3%B6r-Meridyen-K%C3%B6%C5%9Fe-Tak%C4%B1m%C4%B1-7700-78873-3-zoom.webp$Evg%C3%B6r-Evg%C3%B6r-Meridyen-K%C3%B6%C5%9Fe-Tak%C4%B1m%C4%B1-7713-78873-1-zoom.webp$Evg%C3%B6r-Evg%C3%B6r-Meridyen-K%C3%B6%C5%9Fe-Tak%C4%B1m%C4%B1-7713-78873-2-zoom.webpEki Görüntüle 437332

Çok sağol canım fikirlerin için,gri turkuaz süper olur,özellikle perdede çok uyum sağlar.eklediğin köşe takımına bayıldımmmm,cıvıl cıvıl insanın içini açıyor,inş gönlümüzdeki gibi bir ev döşeriz:34:

Biraz daha modern modeller;
$rose_koltuk_takimi_mavi_b.webp

$untitled.webp
Turkuazlı perdeler;
$530_hg.webp$721_Foto1423.webp$modern_perde1_b.webp
Bunlarda farklı alternatifler:16:

ilk kısında pudra rengi olan takım bence hoş bi havası var oturma odası da renkli renkli çok gzl bende öyle yapıcam ama salonu :1:

Sağol canım fikrin için,bakıcaz artık,o da çok güzelll,olmadı 2 salon yaparız dermişimm:1:

ben de ikinci olanı daha çok beğendim gayet hoş duruyor

salon için olan kombinlerde ikisi de çok hoş :)
oturma odası için olan kombini de çok beğendim ama o tekli koltuk dallı güllü değil de düz bir renkli kumaştan yapılırsa daha hoş olur hani o halı yastıklar filan onların renklerini tamamlayıcı bir renk olabilir,,canlılarının resimlerini görmek nasip olur inşallah size de biz forumdakilere de :))

inş canım Allah herkesin gönlüne göre versin.Düz renk tekli yerine çizgili de olabilir tabi,zaten kendi isteyine göre yapıyorlarmış.Saol canımm beğenmene sevimdim.:21:

Back
X