hangi koltuk takımı?

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
arkadaşlar karar veremiyorum sizce hangisi? resim atamıyorum onun için linkle paylaşıcam

Valentino Koltuk Takımı bu takımın mavi rengini begendim üstelik fiyatıda bütçeme uygun parlak mavi aksesuar mavi fon perdeyle beyaz halı beyaz sehpa ve beyaz ünite deniz resmi ...umarım kafanızda canlanır ben böyle bişeyle tamamlamayı düşündüm..

Valencia Koltuk Takımı - Kilim Mobilya bu takımın pembe rengi pudra pembesi aksesuarlar yine herşey beyaz fuşya fon perde düşündüm..bu biraz daha pahalı birde eşim çok pembe diyo ben pembeye bayılırım oda bunu biliyo sen mobilyayı değil rengi seviyosun diyo eee haklı ama bakarmısınız bi ürün kahve rengide kendini hiç göstermiyo...

ürün pahalı ve renk beni etkilediği için adamlar Gamze Delüks Takım - Kilim Mobilya bu ürününde minderlerini pembe çiçekli kaplarız zeminide açık renk yaparız dediler..ama berjeri içime sinmedi rengi degişirse nasıl olur ki?

Venedik Koltuk Takımı bu ürüne hiç ısınmadım uzay yolu gibi alt kısmı berjerleri fena değil..bunu eşim beğendi rengini beyaz yapıcaklar alırsak resimdeki siyah deriler beyaz içi krem tonlarında olucak..minderlerini sevemedim nasıl sizce? siz olsanız hangisini alır nasıl kombinlerdiniz nolurr yardımm....

kesinlikle 1.sıradaki ,diğerleri çok klasik herkeste heryerde var artık ,1 numara harika ,dediğin gibi mavi tonlarla ,ve beyaz mobilya ile düşündümde süper olur ..

kesinlikle 1.sıradaki ,diğerleri çok klasik herkeste heryerde var artık ,1 numara harika ,dediğin gibi mavi tonlarla ,ve beyaz mobilya ile düşündümde süper olur ..

benimde içime en çok sinen o gibi bide kibar derli toplu duruyo diğerleri kaba gibi geldi bana..mavi soğuk renk ya hani acaba nasıl olur diye kafam karışıyodu ..çok saol canım yorumun için..

şimdi daha çok ısınmaya başladım bu ürüne siz olsanız nasıl kombine ederdiniz...? pembe tonlu olan bana pamuk şekeri gibi gelmişti sonra düşündümde koltuklar aslında çok klasik duruyor...

1 numara mavili olan çok hoşuma gitti canım maviyle kahvenin uyumunu severim kahvetonlarıyla da tamamlayabilirsin bu yazıya göz atabilirsin yazıdada tavsiye olarak mor ve kahveden söz etmiş ''Mavi elbetteki hem huzur verici hem iç açıcı aynı zamanda mekanı genişleten bir renk.İşte bu nedenle mavi çok sık kullanılan renkler arasında.Duvarlarınızı maviye boyayarak huzurlu bir salona sahip olabilir ferah bir duygu içerisinde gününüzü tamamlayabilirsiniz.Duvarların mavi olmasının yanında perdeler ve koltuk döşemelerinde de mavi kullanarak kombinler yaratabilir, küçük mobilya aksesuarlarını mavi tercih edebilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken tek şey yoğunluğu maviye vereyim derken ölçüyü kaçırmanız.Kahverengi gri ve mor ile mavi kombinasyonları yapabilir evinizin kapılarını huzura açabilirsiniz.''
güle güle kullan canım şimdiden <3

eşinizin beğendiğini çok beğendim rengi açık olunca cok daha güzel olacaktır bence..uzay gibi dediğin kısımlar cok farkl ıduruyor..birinci mavi de fena değil ama bunlar geçici moda oluyor şimdi mavi pembe morlar revaçta ama birkaç yıl sonra sıkıcı olacak bence..krem kahve beyaz tonları daima yani uzun süreli hoş duruyor..

teşşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bana beğendiğiniz bi takım varsa link atarsanız sevinirim illa bunlar olcak demiyorum 2 aydır araştırıyorum mobilya düşünmekten içim dışım mobilya oldu ama yinede karar veremedim sonra sizden yardım istemek geldi aklıma ...arkadaşlar bi bakın sizde varsa begendiğiniz bi takım bekliyorum ben ankaradayım bildiğiniz biyer varsa yada önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim herkeze..

X