• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi kızıl?

flaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
104
0
46
İstanbul
6.888-500x500.jpg

kızlar ben yukarıdaki palette sonbahar kızılı rengini kullanıyorum fakat kırmızı tonu çok yoğun olmadıgı soluk oldugu için değiştirmeye karar verdim.
syoss yoğun kırmızı yada koleston kor ateş kızılı arasında kaldım
deneyenler varmı yada bir fikri olan varmı
yoğun bir kızıl istiyorum hangisini denemeliyim :ssz:

13236875451_b.jpg
1305113708_Syoss-yogun-kirmizi.jpg

syoss kullanmadım ama sonbahar kızılından numarası 1 ton daha koyu yani istediğin rengi elde edebileceğini sanmıyorum loreal preference açık kor kızılı tavsiye ederim onun dışında igora kullanabilirsin...

syoss kullanmadım ama sonbahar kızılından numarası 1 ton daha koyu yani istediğin rengi elde edebileceğini sanmıyorum loreal preference açık kor kızılı tavsiye ederim onun dışında igora kullanabilirsin...
sonbahar kızılından daha acık bir ton istemiyorum 1 ton koyusu olabilirrr kırmızısı yogun olsun istiyorum soluk olmasın canlı bir kızıl istiyorum.. loreal açık kor kızılda açık tonlarda sanırım bir yıkamada turuncumsu olacak gibime geliyor acıkcası :37: igorayıda istanbulda bulamadım nerede vardır acabaa:44:

canım bnm alışveriş yaptığım bir site var kuaförsepeti diye hiçbir sorun yasamadım eğer istanbuldaysan adresleride var kendi yerlerinin sitesine gir görürsün sana yaardımcı olucaktırlar.

canım bnm alışveriş yaptığım bir site var kuaförsepeti diye hiçbir sorun yasamadım eğer istanbuldaysan adresleride var kendi yerlerinin sitesine gir görürsün sana yaardımcı olucaktırlar.
100 mesaj olmadan mesaj atamıyormusum cevap yazamadım cnm burdan yazıyorumm
ıstanbulda bulamadıgım bır urun ıcın 2010 yılında o siteden alısverıs yaptım. kredı kartımdan urun tutarını cekmedıler yanlızca kargo ucretını cektıler .... urunler sıparıste gozukmuyor. yanı kargo ucretını aldılar ama urunler yok :S sıtede sorun oldu dedıler tekrar sepete ekleyip alın filan dediler yani ıkıncı kez kargo ucretı ıstedıler, bende sinirlenip vazgectim ve ucretı kartıma ıade ıstedım fakat ıade etmedıler.. bu yuzden oradan alısverıs yapmamaya tovbe ettım ılk ve sondu. ama ıletısım sekmesındekı adreste magaza yada dukkan varsa elden alabılecegım cok ıyı olur tesekkur ederım cnm
:8:

canım bılmıyorum vala hatta adam urun siparişi veirr vermez bizi arıo bilgilendirio bir sorun oldumu yardımcı oluyor . net ortamında bende kredi kartına güvenmiorm genelde kapıda ödemeyi seçiyorum. yerleri var cnm görebilirsin sitesine gir. benımde guvendıgım tek sıte hep ordan sipariş veririm.

canım bılmıyorum vala hatta adam urun siparişi veirr vermez bizi arıo bilgilendirio bir sorun oldumu yardımcı oluyor . net ortamında bende kredi kartına güvenmiorm genelde kapıda ödemeyi seçiyorum. yerleri var cnm görebilirsin sitesine gir. benımde guvendıgım tek sıte hep ordan sipariş veririm.
hmm 2 yıl önceydi belkide yeni zamanlarına denk gelmiştim neyse bakıcam artık umarım bulurummm :26:

Back