- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi sanslihayatim
-
Derincim cok sagolasin cok tesekkür ederim...a.s.
Canan Tan'dan - Yüregim seni cok sevdim isimli kitap var evde,
ama henüz okumadim, ama okucam mutlaka..
Digerleri maalesef yok.. Ben yurtdisinda oldugum icin, her istedigim kitaba
hemen ulasamiyorum.. Ablam gidecek bu seneye trye ondan bir kac kitap isteyecektim
ama oda en fazla 4 tane kitap getirebilirim dedi, cünkü kitaplarda sonucta agirlik yapiyor
mrb bende size kitap tavsiye edebilirim canan tan ın yüreğim seni çok sevdi ve en son yürekler ölür kitaplarını okudum gerçekten çok güzel tavsiye ederim bide ben osmanlı haremiyle ilgili kitapları çok seviyorum safiye sultan Ann chamberlin kitaplarını bayılarak okudum en son çıkanıda gerçekten güzel şuanda kiraze yi okuyorum oda haremle ilgili .Orhan pamuk masumiyet müzesinide okudm ama o biraz sıkıcı geldi yahudi sevgiliyi okudum oda güzeldi umarım yardımcı olabilmişimdir
Dostoyevski -Yeraltından Notları tavsiye ederim listedekiler arasından ama eğer Dostoyevski okuyacaksanız "Karamazov Kardeşler" çok daha etkileyici bir romandır.
Biraz eğilimleriniz, ilgi alanlarınız ve ne tür kitapları/ içerikleri tercih ettiğiniz hakkında bilgi verirseniz biz de size uygun kitap önerilerinde bulunabiliriz böylece.
Önerilecek çok kitap var ama hangilerini seversiniz bilemiyorum:)
(Tüm yazılanları okumadım ama) İlgi alanınızı bilmiyorum lakin benim önemle tavsiye edeceğim kitap Kadın Psikolojisi - Prof. Dr. Nevzat Tarhan
Adı kadın psikolojisi ama kadın erkek karşılaştırmalı gidiyor birçok konu ve cidden faydalı bir eser:)
Tesekkür ederim tavsiyeniz icin,sagolun.a.s. Dostoyevskiyi listede ilk sirada durdugu gibi kalicak sanirim:hulya:
Ben mesela okudugum ve begendigim kitaplari yazayim..Ordan yola cikarak tavsiyede bulunabilirsiniz ..
Simdilik aklima gelenler bunlar
Zülfü Livaneli - Leylanin evi
Dogan cüceloglu - Savasci
Aziz Nesin - Simdiki cocuklar harika
Iclal aydin - Bitmis asklar emanetcisi
Adam Fawer - Olasiliksiz
Wladimir Bartol - Alamut kalesi
Tarik Akan - Anne kafamda bit var
Orhan Pamuk - Yeni Hayat
Orhan pamugun masumiyet müzesi kitabinin müzedeki cisimleri tarif edip,
anilarini anlatmasi mesela hostu ama kitap genel olarak kendini tekrarliyordu..bilmiyorumkismile
Daha cok tarihi roman, felsefik, psikolojik, böyle degisik tarzda kitaplarda olabilir..kaydirigubbakcemile5
"Nietzsche Ağladığında" sizi derin felsefi metinlerle boğmadan, psikoloji ve felsefe temelli çok güzel bir romandır. Seveceğinizi sanıyorum.
Eğer felsefeye biraz daha yaklaşmak isterseniz:) Platon - Şölen
Bu kitap diyaloglar halinde yazılmıştır, içeriği ise felsefi sorgulamalarla aşk.
Bir şölen havasında ilerleyen kitapta yapılan aşk tanımları eminim ki hoşunuza gidecektir.
Manevi yönü ile öne çıkan, unutulmuş değerlerimizi hatırlatan, günümüz insanının mekanikleşmesini eleştiren bir kitap: "Kemal Sayar - Yavaşla! Hayattan Bir Defa Geçeceksin"
Kemal Sayar'ın denemelerinden oluşan kitap da psikolojiye ilgi duyuyorsanız sizi etkileyecektir.
Elif Şafak- Aşk tavsiye ederim
oldukça güzel ve akıcı
Çok sevdiğim bir kitabı yazacağım: Kumral Ada Mavi Tuna; Buket Uzuner'in. Diğer kitapları da güzel yazarın: İki Yeşil Su Samuru, Gümüş Yaz Gümüş Kız, Gelibolu benim okuyup beğendiğim kitapları.
hmm tesekkürler a.s.. psikoloji kitaplarinida seviyorum :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?