Örgü hangi kirpi ip??

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
hamarat arkadaşlar, kirpi ipten bende klozet takımı örmeye karar verdim ama bu kirpi ip nasıl bişi olucak hiç bi fikrim yok kimi kalın diyo kimi ince kimi arasına ip kat dio kimi katma valla vazgeçirecekler beni artık son olarak sizden yardım istiyorum tuhafiyeye baktım ince rulo ipler var ama satıcı bundan yapılıyo dedi ben emin degilim o kalın iplerdende bulamıyorum zaten oturugum semtte çok fazla tuhafiyede yok ince kirpi iplerden yapamazmıyım?? bi el atın da başlıyayım artık şuna

tatlım bulabilirsen şu kocaman kocaman bobinlerde sarıdırılıp alınan uzun tüylü iplerden al...
ama bulamazsan ve illaki sakallı ipten klozat takımım olsun diyosan bulabildiğin iple yap...

tatlım bulabilirsen şu kocaman kocaman bobinlerde sarıdırılıp alınan uzun tüylü iplerden al...
ama bulamazsan ve illaki sakallı ipten klozat takımım olsun diyosan bulabildiğin iple yap...

çok teşekkür ederim kaç gün sonra ilk cevap incesiyle oluyosa başlim bari olmazsada diğerini bulabilirsem yaparım..

herkes kalınla yapıyo aslında ama bulamıyosan hevesin mi kırılsın elinde olanla yaparsın...
içine yün karıştır canım... şu patiklik yünlerden karıştırıyolar 100 gr 1 lira onlardan al rengine ugun onlardan karıştır...
ben de halı için almıştım...ama yanlış almışım kısa ince tüylü olandan almışım... halıya çok ince gelicek diye yatak örtüsü yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…