• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Hangi kek kalıbı

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Siz benden foto ıstemıssınız. Benımkı hepsıburada kı ürüne benzıyor.

Siz benden foto ıstemıssınız. Benımkı hepsıburada kı ürüne benzıyor.
evet merak ettim dün araştırdım bime gelmiş olan kek kalıplarını daha önceden bu çıkıyor sizinki bu mu acaba markası falan aynı mı resimdeki ile

evet merak ettim dün araştırdım bime gelmiş olan kek kalıplarını daha önceden bu çıkıyor sizinki bu mu acaba markası falan aynı mı resimdeki ile

Evet aynı bundan ama markasını hatırlamıyorum. Ben cok oldu alalı o zaman 25 lıraya almıştım galıba. 7-8 sene oldu herhalde alalı.

2013 yılına aıtmıs bu ilan. Belkıde bu fıyatını yanlış hatırlamış olabılırım. Hala sapasağlam hala yapışmadan kek çıkıyor.

Evet aynı bundan ama markasını hatırlamıyorum. Ben cok oldu alalı o zaman 25 lıraya almıştım galıba. 7-8 sene oldu herhalde alalı.
bu resimdeki set 2013 yılında kampanyada çıkmış sizinki büyük ihtimal bu olmalı ne yapsam karar veremedim bim a101 gibi yerlere gelmesini mi beklesem yoksa linktekilerden mi alsam öylece kaldım

Geçen gün gittiğim yerde Cooker markasına ait şu ürün vardı nasıldır bilmiyorum granit dediler ama soyulmuş kısımları vardı metali çıkmıştı almadım

Back