• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hangi kavanoz maması?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eness

Avoncu
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
263
10
96
Kocaeli
arkadaslar hazır kavanoz mama kullananlarınız hangısnı tercıh ediyor? marketten her markadan birer tane aldım.Meyve suları da var.siz hangisinden memnunsunuz

milupa ve hip güzel ama hepsinde değşik çeşitler var bebeğin sevdiğ tada göre ayarlarsın organik olması daha iyi tabi.

ama en iyisi evde kendi yaptığın ama yemiyorsa mecburen dene benimki 14 aylık olana kadar hiç bir şekilde meyve yememişti evde denedim kavanozların hepsini denedim acaba bunumu yer diye .

afiyet olsun bebeğine

Ben kendim hazırlamayı tercih ediyorum ama dışarıya tatile çıkdığımızda arada mecbur kaldığımda milupanın organiğini kullandım hep pahalı diğerlerinden ama sık kullanmadığım için ondan aldım

ben kızıma milupanın sütlacını almıştım ona bayılmıştı.ama bebelacın bahçe sebzelerinden verdim geçen gün geri kustu.çok tercih etmemek gerek zorda kalmadıkça.ne olursa olsun tam olarak bilmioruz nasıl üretildiğini

Benim kizim ilk zamanlarda evde yaptigim hic birseyi yemiyrdu bende HIpp markasini kullandim cok memnunum :) ama simdi alistirdim artik evde oldugum süre kendim hazirlayip veriyorum :))

ben kendim yapıyorum gerekirse haşlanmışlarımı yanıma alıp gidiyorum gideceğim yere falan alacak olursam organik alırım çünkü birgün ben milupanın çalışanlarından biriyle görüşmüştüm o organikleri tercih et demişti ..

benim oğlum bebelac bahçe sebzelerini çok seviyor. hepsini bitiriyor. karnı açsa elma havuç püresinide yiyor. şimdi kayısılı anananaslı meyve püresi aldım denicem bakalım sevecek mi

hipp in tüm çeşitlerını aldım elma püresını sevdı devam edıcem 3.5 aylık ama doyurmak mümkün dgıl yemezse sabaha kadar benı emıyor

mama verseydin 3.5 aylık erken değil mi? annem sagolsun her cesıtten getırdı fakat hero baby nınkılerı yemıyor sevmedi.bebelac ıle mılupaya hayır demıyor.Evde kendım de hazırlıyorum ama arada farklı tatlar vermekte sorun yk bence

benim kizimda evde yaptigim seyleri nadir yiyor oyuzden hipp kullaniyorum cok memnunum

mümkünse hicbiri derim ben..ama illaki vermek istiyorsaniz Hipp tercih edin organik ünkü.

bebişine bağlı canım benimki milupaları çok severek yio mamalarını yemio ama sadece kavanozlardakileri sevio diğerlerini çok nazlı yio

bende hipp kullanıyorum,hiç sevmiyordu oğlum hazır mamaları ama dışarı çıkınca iyi oluyor

bende milupa ve hipp tercih ediyorum,mevsimi olmayanlar mevyaları onlardan takviye ediyorum

canım ben milupayı kullandım memnun da kaldım ama genelde kendim hazırlıyorum evde

Back