Hep olmak istedim hemşire, bu istediğimden de vazgeçmedim...
İstemek ve sevmek bunlar olmazsa olmazı işin :) Vazgeçmeyin dilerimki sizde olursunuz.
İşin stresi yeter tüm yaptıklarımızaBu mesleğı küçük gören çok var
kımısıne baksan bütün gün odada oturup çay kahve ıçıyoruz sanıyor
keşke öyle olsa, bır gün boyunca yaptıklarımı yazsam roman olur.
teşekkürler arkadaşlar.bizleri sevenlerde varmış...
Ne demek arkadaşım bizleri de sevenler varmış , canımızı , evladımızı, kendimizi, ailemizi emanet ediyoruz sizlere.
Zor şartlar altında çalışıyorsunuz, belki evde hasta çocuğunuzu bırakıp geliyorsunuz.
Kendi adıma severimde , sayarımda.
Ama şu da var, her mesleğin içinde farklı insanlar var , belki duyarsızlaşıyor insan hergün hasta ve hastanenin içinde olunca.
Duyarlılık bekleyip göremediğin zamanlar oluyor.
Oda üzüyor insanı.
İnsanın yüzüne bakmayanlar da var.
Herkesi aynı değerlendirmemek lazım tabi.
Yinede anlamak lazım birbirini.
Kutsal bir meslek bu bana göre , hakkını verene.
Hemşirelere gereken saygı gösterilmiyor. Ben bu sene üniversite sınavına gireceğim kısmetse, hemşire olmak istiyordum senenin başında ama herkes aynı şeyleri söyledi. "Hemşireler o... olur." İşte biz ne yazık ki böyle bi toplumuz. Hemşireler bizim ahımızı vahımızı çeksinler sonra da böyle bir muamele görsünler. Bu arada yanlış anlaşılmasın böyle şeyler söylendiği için vazgeçmedim elbette :)
Hemşirelere gereken saygı gösterilmiyor. Ben bu sene üniversite sınavına gireceğim kısmetse, hemşire olmak istiyordum senenin başında ama herkes aynı şeyleri söyledi. "Hemşireler o... olur." İşte biz ne yazık ki böyle bi toplumuz. Hemşireler bizim ahımızı vahımızı çeksinler sonra da böyle bir muamele görsünler. Bu arada yanlış anlaşılmasın böyle şeyler söylendiği için vazgeçmedim elbette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?