cnm Nnescafe'nin haznesinin sadece Nescafe markalı ürünlere uygun olduğunu okumuştum. Ben aslında onu alacaktım, ancak bu özelliği nedeniyle vazgeçtim. Sonuçta tek bir marka kahveye mecbur bırakıyor. Bene Tchibo daha mantıklı.
tchibo da sadece tchibo kapsülleriyle çalışıyor maalesef.
Ben de bu aralar onu arastiriyorum, delonghinin hem kapsullu hem kapsulsuz calisan makinalari var, delonghiden baska markalara da bakiyorum, mesela kagit filtreyle calisan makinalar var, taze cekilmis kahveyi kagit filtrenin icine koyup yerlestirebiliyosun. filtrenin malzemesi cok onemliymis onu ogrendim, cikarilabilir filtre olmasi gerekiyormus ki yikanabilsin, kahve kufu olmasin. Dikkat edilecek cok seyi varmis megerse. Hem uygun fiyatli hem cok fonksiyonlu olani tespit edince yazarim:)aaa :O bunu bilmiyordum ben teşekkürler. yani bence kapsülle satılanları satın almak sürekli ekstra masraf anlamına geliyor. özellikle Nnescafe'nin kapsül fiyatlarını Tefal'de görünce bir kahve sever olarak ''yuh'' demiştim. Fakat hangi kahve makinesini alacağımı da bilmiyorum yani.
Ben de bu aralar onu arastiriyorum, delonghinin hem kapsullu hem kapsulsuz calisan makinalari var, delonghiden baska markalara da bakiyorum, mesela kagit filtreyle calisan makinalar var, taze cekilmis kahveyi kagit filtrenin icine koyup yerlestirebiliyosun. filtrenin malzemesi cok onemliymis onu ogrendim, cikarilabilir filtre olmasi gerekiyormus ki yikanabilsin, kahve kufu olmasin. Dikkat edilecek cok seyi varmis megerse. Hem uygun fiyatli hem cok fonksiyonlu olani tespit edince yazarim:)
bende aynen başta söylediğin iki makina arasında git gel yaşadım. sonuçta tchibo aldım. çeyiz için olduğundan sadece denedim çok kullanmadım fakat youtube da yabancı dostlar filan kahve kapsülünü nasıl yeniden doldurabileceğine dair videolar paylaşmışlar tchibo içinişe yarayabileceğini düşünüyorum
o zaman sizin tercihinizi bekliyorum :) bu ara ben de standlı miksere taktım kafayı. hatta konu açtım yeni. gerçi sizin Korkmaz aldığınızı da biliyorum :) bakalım artık ben de bir karar vericem umarım :)
Güle güle kullan canım.memnun musun peki?ben de almayı düşünüyorum daben sonuçta Delonghi ECO310-V Espresso Makinesi aldım arkadaşlar, kapsülle, hem kağıt filtre kahveyle, hem de taze çekilmiş kahveyle çalışıyor, illy, lavazza ve nespressonun kapsüllerini kabul ediyor, cappuccino fonksiyonu var ve süt köpürtücüsü aynı zamanda sütü ısıtıyor da. temizliği kolay. delonghi tüm ürünlerinin kullanma klavuzunu pdf olarak sitesine yüklemiş, almayı düşündüğünüz ürün varsa oradan okumanızı tavsiye ederim.
Aldın mı canım?veya önerebilirim bir makine var mı?Ben de bu aralar onu arastiriyorum, delonghinin hem kapsullu hem kapsulsuz calisan makinalari var, delonghiden baska markalara da bakiyorum, mesela kagit filtreyle calisan makinalar var, taze cekilmis kahveyi kagit filtrenin icine koyup yerlestirebiliyosun. filtrenin malzemesi cok onemliymis onu ogrendim, cikarilabilir filtre olmasi gerekiyormus ki yikanabilsin, kahve kufu olmasin. Dikkat edilecek cok seyi varmis megerse. Hem uygun fiyatli hem cok fonksiyonlu olani tespit edince yazarim:)