Doğuma Hazırlık hangi isim talha mert mi akif mert mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

busraydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
175
116
35
Arkadaşlar şu zamana kadar bi türlü isme karar veremedik
İkinci oğluma hamileyim erkek ismi pek beğenemiyorum. .sizce hangi isim daha güzel
Talha mert
Akif mert ya da mert akif

Varsa onerilerinizi de bekliyorum son moda isimler ve çok ağır isimler tercihimiz degil

İlla mert olacaksa mert akif ten önce olsun ki birlikte söylemek daha kolay olsun ulama dan dolayı. Ahh keşke is. İsme kalsa. Hayirli evlat etsin.

İlginiz için teşekkürler hanımlar. ..
Başka isimlere de bakıyorum inş en kısa zamanda karar veririz

Mert Akif uyumlu olmus..
Talha degil de Taha ismini de severim.
Onun disinda, Arda, Kaan, Kerem, Yasir, Tugra, Mirac, Eren de sevdigim isimlerden..

Ağır isimler tercih etmiyoruz demişsiniz ama benim fikrimce Akif de Talha da Mert ismini çok ağırlaştırmış. Ben olsam sadece Mert koyardım, isim tek başına çok havalı. İlla yanına isim arıyorsanız Erdem, Arda, Eren, Umut önerebilirim. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim akif isminin anlamını sevdiğim için Mert in yanına düşünüyorum. .yani bir tane dini anlamı güzel bi isim bi tane de daha çağdaş ama son moda olmayan isimlerden..mesela Eymen kayra ayaz yiğit vs çok duyuyorum istemiyorum..

Mert akif kulağa hoş geliyor mu sizce

Mert Akif soylemesi de guzel kulaga da hos geliyor. Iki isim birden kullanilacaksa uyum cok onemli.
Benim kizim da iki isimli. Seslenirken yoruluyorum resmen :) son karar sizin. icinize en cok sinen neyse onda karar kilin.. Bu cok onemli..

Akif mert bence daha uyumlu : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…