• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Ip Perde modelini tercih etmeliyim? Ince ip mi kalin ip mi?

akrepkiz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
693
241
303
39
Hollanda
kizlar herkese merhaba basliktanda belli oldugu gibi ip perde icin yardim bekliyorum 9.ayda kendi evime tasiniyorum Allahin izniyle ben hollandada oturuyorum bu senede turkiyeye gidemedim perdelerimi ablama siparis verdim burda bi kactane ip perde modeli gormustum cok hosuma gitti fakat Aksaray da ip perde modeli pek yokmus yani ablam bi iki tane buldum dedi simdi sorum su ip perde kullanan bayanlar ablamdan duydugum kadariyla ince ip perde varmis fakat SIk Sik kalin ip perde varmis daha seyrek hangisinden yatirsam acaba ben gormedigim icin hic bir fikrim yok hadi kadinlarkulubu bayanlari bu baciniza bir fikir verin
hepinizi opuyorum

ben şerit perde olanlardan kullanıyorum.yarım santim genişliğinde damla modeli mutfak perdem var.koyu renk kullanıyorum ben dolaplarıma uysun diye biraz karanlık yapıyor hepsi o..yıkaması takması basit.ütü olayı yok..file koy agt makineye...basit yani....

merhaba ben mutfağımda kullanıyorum siyahkalın üstü puantiyeli
şöyle söyleyebllirim kalınları gösterişli ,, inceleri ise zarif duruyo
mobilyalrına göre sen karar ver her ikisi de güzel ve kullanışlı

bende evıme ınce ıp tul yaptrdım
kalınları daha seyrek oluyo dıe
bugun takıldı cokta guzel ve sık
tavsıye ederım ıns kullanırkende memnun kalırım

çok güzel uçuş uçuş oluyo al derim canım,görümcem almış banada bütün evim ip perde.
atıveriyorum makinaya ütü derdi yok missss gibi.ucuzda hem pazarlarda var 25 lira herhalde aynı hala.

Back
X