hangi hastane?

yuzunden amalıyat olmam gerekıyo

geçmiş olsun beerkesel ne kadar zor seçim yapmak yaa dr. ii olsa hastane kötü hastane ii olsa dr. naapcamı şaşırdım,hanii daha çok para verip ii b,i hastaneye gidelim desem onlarında fazla bi farkı yok dertleri para oooooooof ooof

Son düzenleme:
berkesel üzüldüm durmuna,inşallah iyileşirsin.
durusuuuu,benim arkadaşım erdemde doğum yaptı demiştim ya,ama o doktorunu dışardan getirdi,erdem hastanesinin doktorlarından değildi,bende atlasta doğum yaptığım zaman doktorumu dışardan getirmiştim,kendi doktorumun özeline gidiyordum.sadece hastaneyi seçtim,ve doktorumla anlaştım doğum yapıcam zaman oraya geldi,böyle bişeyde düşünebilirsin,ama doktoru dışardan getirdiğin zaman doktor ayrı üçret alıyor,bu fiyatta doktordan doktora değişiyor,benim ki 5 sene önce 70 ytl almıştı normal doğum için,

selkie onu en başından yapmadığıma pişman oldum arkadaşımın tavsiye ettiği dr. vardı, ama şimdi tek düşüncem doğum ve tabii işin maddi yönüde var çok kararsız kaldım 2 aydır medical parka gittim tamam burda yapıcam dedim ama ordanda soğudum,çok zor yaa karar vermek dr.larada pek güvenim klamadı o yüzdende bu kadar kararsız kaldım

umarım yakın zamanda iyi bir doktor bulursunuz. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Anadolu yakasında iyi bir doktor ve iyi bir hastane arıyorum. Henüz hamile değilim ama olması için çalışıyoruz. Ümraniye Erdem hastanesi hakkında pek iyi şeyler duymadım. İlgisiz olduklarını duydum. Doğum önemli bir olay olduğu için hastanenin de doktorunda yeterli olması gerektiğine inanıyorum. yardımlarınız için teşekkürlerkaydirigubbakcemile3

Arkadaslar bende ii bir doktor ve hastane arıyorum neden her ıkısı bırden ii olan bir yer bulamıyoruz ya doktor ii oluyor hastane kötü yada hastane ii doktor kötü oluyor bende bazı okuduğum olaylardan sonra iyice araştırmanın gerektiğine inanıyorum bende kadıköy-ümraniye-üsküdar taraflarında hastane ve doktor arıyorum acaba bu hastanelerden fikirleri olan arkadas var mı?

medicana
hospital turk
acedemic hospital
şifa hastanesi
Kadıköy Florence Nightingale
hospitaium

canım bende senin gibiydim aslında karşıda amerikana gidiyordum ama orası bana uzak geldi evim ümraniyede bende doktorumu değiştirdim su an hisar hastanesine gidiyorum prof dr fuat beye... hastane çok temiz ve herkes cok alakalı... odaları bebek yoğun bakım odalarını gezdim ve çok beğendim.. tavsiye edebilirim... academici tavsiye etmiyolar çünkü orda yeni doğan yoğun bakım odaları yok... hospitaliuma ben bi kere gittim ve nefret ettim sanki ssk ya girmiş gibi oldum o kadar kalabalık yani...arkadaşım şifada doğum yaptı memnun kaldı... genede sen bilirsin canım hepsini en azından bir gez derim aklında kalmasın...

arkadaşlar kozyatagı central hospital hastanesi meltem hanıma gidiyorum doktorumdan çok memnunum tavsiye ediyorum ama dogumu biraz tuzlu ama memnunum bakalım asıl dogumda belli olur

Hisarı bende duydum bıraz tuzlu dedıler benım ozel sıgortam var ama cok pahalı ıse karsılayamabılır muayene ve dogum ucretlerını bılıyormusun bırde esım erkek doktor ıstemıyor orada tavsıye edebılecegın doktor bayan var mı? Ayrıca bu dedıklerım şifa içinde geçerli? Şifa'da ücretler nedir ve doktor isimi var mı?

kızlar bende sizin gibi doktor ararken çok iyi bir doktor buldum.çamlıca medicanada sibel açıkalın.insan kendini güvende hissediyor.her konuda açıklama yapıyor aklında tek bir soru işareti bile kalmıyor

bende anadolu yakasındayım bostancı civarlarında hastane arıyorum ama hepsi çok uçuk yaa karnemle gidiyorum hastaneye ama malum ilgi alaka onu bırakmıycam ama ayrıca özelede gitmek istiyorum ....neyapıcaz bizz hem kapsamlı hemde uygun olan biyer warmı bildiiğiniz

arkadaşlar bende merak ettim çamlıca medicana da normal doğum ne kadar bilen varmı?ben genelde hastalandığımda oraya gidiyorum,birde ümraniye hisarı merak ettim şimdi,orası nasıl,oranın fiyatını bilen varmı?

canım bende özel sigorta ile gidiyorum...normal doğum 2300 sezaryan 3000e yakın...özel sigortam tamamını karşılıyor. orada aynı zamanda ayşe hanım diye bir doktor var hastası çok zaten sürekli cnn türk te de bi sasğlık programına çıkıyor istersen git bak derim şifada ücretler daha pahalı diye biliyorum ama emin değilim tam olarak ne kadar olduğundan..

ben hisara gidiyorum ve çok memnunum normal doğum 2300 ama bu özel sağlık sigortası fiyatı ssk veya emekli sandığını bilmiyorum

arkadaşlar çamlıca medikanada normal doğum 1100 sezeryan 2000 ytl sigortlaı ve emekli sandığı fiyatları bunlar.herşey dahil fiyatlar.bebeğin doğduktan sonra kontrolü ve birkaç testide içinde

arkadaşlar maddi durumunuz ıyiyse sıze tek doktor tavsıye ederım SEMİH TUĞRUL kadıköyde özel muayenehanesi var ve kendisi doçent oldu yeni. o hastane öneriyo herseyı düşünerek ama kendi el emeğinide istiyo para sorun değilse kesinlikle gidin ona derim. ben çok pişman oldum onu bıraktıgım ıcın dogum zamanında maddı yonden cok kötü oldugumuz ıcın cuzzı rakamı erdemi sectım ama suan bana orası çok daha pahalıya patladı malesef

Valla durumunuz iyiyse ben ümr.hisar hastanesini tavsiye edrim prof.dr var ama pahalı bi hastane ebnce bebek için değer .. ben ikizlerimi erkn doğumla erdemde kaybettimm dr.ları iyi değil ama bebk yoğunbakım iyiymiş anlatılanlardan 600 gr bebk yaşatmışlar hayatımın en kötü 15 gününü orda geçirdim orda yattım bu süre içinde hemşireler çok ilgiliydi ama sonuçta bi ton para veriyoduk günlük kalımiçin dr.da hatasını anladığı için çok ilgilendi doğumda canımı yakmamaya çalıştı hep başımda oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…