yuzunden amalıyat olmam gerekıyo
Arkadaslar bende ii bir doktor ve hastane arıyorum neden her ıkısı bırden ii olan bir yer bulamıyoruz ya doktor ii oluyor hastane kötü yada hastane ii doktor kötü oluyor bende bazı okuduğum olaylardan sonra iyice araştırmanın gerektiğine inanıyorum bende kadıköy-ümraniye-üsküdar taraflarında hastane ve doktor arıyorum acaba bu hastanelerden fikirleri olan arkadas var mı?
medicana
hospital turk
acedemic hospital
şifa hastanesi
Kadıköy Florence Nightingale
hospitaium
Kaçıncı haftandasın ŞEKERİM. Ben de Meltem Hanım'ın hastasıyımarkadaşlar kozyatagı central hospital hastanesi meltem hanıma gidiyorum doktorumdan çok memnunum tavsiye ediyorum ama dogumu biraz tuzlu ama memnunum bakalım asıl dogumda belli olur
canım bende senin gibiydim aslında karşıda amerikana gidiyordum ama orası bana uzak geldi evim ümraniyede bende doktorumu değiştirdim su an hisar hastanesine gidiyorum prof dr fuat beye... hastane çok temiz ve herkes cok alakalı... odaları bebek yoğun bakım odalarını gezdim ve çok beğendim.. tavsiye edebilirim... academici tavsiye etmiyolar çünkü orda yeni doğan yoğun bakım odaları yok... hospitaliuma ben bi kere gittim ve nefret ettim sanki ssk ya girmiş gibi oldum o kadar kalabalık yani...arkadaşım şifada doğum yaptı memnun kaldı... genede sen bilirsin canım hepsini en azından bir gez derim aklında kalmasın...
Kaçıncı haftandasın ŞEKERİM. Ben de Meltem Hanım'ın hastasıyım[/QUOTE
36. haftamdayım aralık 1 de dogumum var ya sen? nasıl memnunmusun meltem hanımdan
benn de 36+5 im ama bebiş gelişimini 3 hafta ömceden tamamladığı için Meltem Hanım heran gelebilir diyor. Tek sorunumuz kafasını doğum kanalına yanlış şekilde sokmuş, düzeltmesini bekliyoruz tabi doğum başlamazsa bu arada :)Kaçıncı haftandasın ŞEKERİM. Ben de Meltem Hanım'ın hastasıyım[/QUOTE
36. haftamdayım aralık 1 de dogumum var ya sen? nasıl memnunmusun meltem hanımdan
Ben hamileliğimden önce çok Kadın Doğum Uzmanına gittim ama Meltem Hanım gibi olanına rastlamadım açık söylemek gerekirse. İlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri ona gidiyorum ve değiştirmeyi katiyen düşünmedim, düşünmüyorum da. Çok ama çok memnunum. Beni süper rahatlatıyor, endişelerimi güler yüzü ve esprileriyle atlatmamı sağlıyor ki bu benim için çok önemli. Ve tüm hamileleiğim boyunca gerekliliğine inanmadığı hiçbir test veya tahlil istemedi, neden istemediğini veya ihtiyaç duymadığını da detaylı bir şekilde anlattı. Kısacası kendi adıma çok doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum.
Hisarı bende duydum bıraz tuzlu dedıler benım ozel sıgortam var ama cok pahalı ıse karsılayamabılır muayene ve dogum ucretlerını bılıyormusun bırde esım erkek doktor ıstemıyor orada tavsıye edebılecegın doktor bayan var mı? Ayrıca bu dedıklerım şifa içinde geçerli? Şifa'da ücretler nedir ve doktor isimi var mı?
arkadaşlar bende merak ettim çamlıca medicana da normal doğum ne kadar bilen varmı?ben genelde hastalandığımda oraya gidiyorum,birde ümraniye hisarı merak ettim şimdi,orası nasıl,oranın fiyatını bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?