hangi hastane?

durusuuuu

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.040
3
681
İstanbul
a.skızlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı?30.u haftama geldim 5 tane doktor değiştirdim çok kararsızımÇok üzgünüm çoookartık bi karar verip doğuma kadar aynı hastaneye gitmek istiyorum.tavsiyesi olanlardan cevap bekliyorum kafamçokkarıştı

ben anadolu yakası kozyatağı central hospitale gidiyorum neslihan pakkal doktorum tavsiye ederim ssk muane ücreti 15 ytl

ben anadolu yakası kozyatağı central hospitale gidiyorum neslihan pakkal doktorum tavsiye ederim ssk muane ücreti 15 ytl

tşk ederim ilk doktorumdu ama hiç ısınamadım o na meltem hanıma gittim 2 seferde 3 lü testimi yaptırdıktan sonra o hastaneye gitmeme kararı aldım

Ben Central Hospital'da Meltem Hanım'a gidiyorum hamileliğimin başından beri ve başka hiçbir doktora gitmeyi düşünmedim bile. Ben çok memnun kaldım. 37. haftamdayım doğumum çok yaklaştı ve başka bir doktorla doğumu gerçekleştirme fikri bile çok itici geliyor bana. Sen neden memnun kalmadın Meltem Hanım'dan?

tşk ederim canım, ilk başta çok sevmiştim meltem hanımı sıcakkanlı samimi biri die,2li testim normal çıkmasına rağmen benden 4lü testide yaptırmam gerektiğini söyledi istiyolarmış (kim istiyosa) nese 16. haftamda bana plesanta previa olduğumu söledi çok korktum öksürürken bile yavaş öksür vs bi sürü şey söydi,2 hafta boyunca evde hiç bişey yapamadım korkumdan herşey olabilir die. 2 hafta sonra medikal park gökmen beye gittim detaylı ultrasonda plesanta previa olmadığını alakası bile olmadığını eşimle banada makine üzerinde gösterdi,zaten o haftalarda böle bi teşhis konulamazmış vs.... uzattım biraz ama bundan dolayı gitmedim bir daha.şimdi fiyatıda makul olan düzgün bir hastane arıyorum

Medamerikan'dan Meltem Hanım diyeceğim ama özel sağlık sigortan yoksa biraz pahalı gelir.. Ama çok iyi bir doktor...

Haklısın canım. Fiyatlar gerçekten uçuk... Ama bir arkadaşım Ümraniye Erdem Hastanesi'ne gidiyor. Çok da memnun. Doktorunu bilmiyorum ama hastane çok iyi dedi... Ssk geçiyor. Bir araştır istersen canım...

evet erdem hastanesini dün biraz araştırmıştım hep iii diyolar bi arayıp sorayım fiyatları nedir tşk ederim:CüvCüv:

evet erdem hastanesini dün biraz araştırmıştım hep iii diyolar bi arayıp sorayım fiyatları nedir tşk ederim:CüvCüv:

ben erdem hastanesinide söyleyim sana ssk 30 ytl ücret mustafa ateş diye bir doktor vardı ona gitmiştim çok tatlı konuşkan her şeyi anlatan bir doktor çok beğenmiştim ama hem bana uzak hemde bu hastanenin yani centralın sahibi benim eltimin arkadaşı olduğu için tercih ettim ama erdemdeki o doktorda çok iyi beyfendi biriydi

tşk ederim,sanırım erdeme gidicem önümüzdeki hafta içi bi gün randevu alıp.yanlız kafama takılan telde sgklı doğum fiyatını söylemiyorlar:uhm:

bnde sana nene hatun hastanesini önerebilirim neslihan alan dr. adı çok iyi bi dr.bn hamile kalmadan öncede ona gidiyordum çok tatlı bi hanım.ssk var ama 20 ytl muayene ücreti alınıyo yine

ümraniye erdem hastanesi,ve çamlıca medicana hastanesi,2 side iyi!tavsiye ederim,ben oğlumu atlas hastanesinde doğurdum,çok memnun kalmadım,onu tavsiye etmem.ama erdem sanki hepsinden daha iyi!odaları falan çok temiz!arkadaşım orda doğum yaptı,doktor ve hemşirelerin ilgiside güzel!

Bı de Yedıtepe Unıversıtesı Hastanesınde Petek hanım var o da cok kıbar tatlı bı bayan ama ssk olayları ıle ılgılı bılgım yok.Ozel sıgortam var benım ama bı arastırabılırsınız. :)

Ben kesınlıkle onermıyorm arkadasım erdem hastanesını ben orda dogum yaptım hersey ılgılenmelerı cok ıyı ama benım sorunum doktorumlaydı. ben normal dogum yaptım kadın benım rahım agzımı dıkmemiş ve suan ben onun vurdumduymazlıgı iyice arastır derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…