Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anadolu yakası kozyatağı central hospitale gidiyorum neslihan pakkal doktorum tavsiye ederim ssk muane ücreti 15 ytl
tşk ederim ilk doktorumduama hiç ısınamadım o na meltem hanıma gittim 2 seferde 3 lü testimi yaptırdıktan sonra o hastaneye gitmeme kararı aldım
Ben Central Hospital'da Meltem Hanım'a gidiyorum hamileliğimin başından beri ve başka hiçbir doktora gitmeyi düşünmedim bile. Ben çok memnun kaldım. 37. haftamdayım doğumum çok yaklaştı ve başka bir doktorla doğumu gerçekleştirme fikri bile çok itici geliyor bana. Sen neden memnun kalmadın Meltem Hanım'dan?
Medamerikan'dan Meltem Hanım diyeceğim ama özel sağlık sigortan yoksa biraz pahalı gelir.. Ama çok iyi bir doktor...
evet erdem hastanesini dün biraz araştırmıştım hep iii diyolar bi arayıp sorayım fiyatları nedir tşk ederim:CüvCüv:
ben erdem hastanesinide söyleyim sana ssk 30 ytl ücret mustafa ateş diye bir doktor vardı ona gitmiştim çok tatlı konuşkan her şeyi anlatan bir doktor çok beğenmiştim ama hem bana uzak hemde bu hastanenin yani centralın sahibi benim eltimin arkadaşı olduğu için tercih ettim ama erdemdeki o doktorda çok iyi beyfendi biriydi
bnde sana nene hatun hastanesini önerebilirim neslihan alan dr. adı çok iyi bi dr.bn hamile kalmadan öncede ona gidiyordum çok tatlı bi hanım.ssk var ama 20 ytl muayene ücreti alınıyo yine
tşk ederim,sanırım erdeme gidicem önümüzdeki hafta içi bi gün randevu alıp.yanlız kafama takılan telde sgklı doğum fiyatını söylemiyorlar:uhm: