Hangi Hastahane'de Doum Yapacaksnz?

Şifa yada Egepoll Normal istiyordum ama Doktor iri deyince korktum sezeryanda olabilirim Genel ama

Beklenen doğum tarihim 17eylül,sezeryan tarihim 10 eylül,devlet hast.

Son düzenleme:
21 eylül,edirne özel ekol hastanesi,normal doğum
herkese kolay dogumlar diliyorum :)

beklenen doğum tarihi 19 EYLÜL

normal doğum

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi

vereliniortak

beklenen doğum tarihim 25 eylül , zekai tahir burak kadın doğum hastanesinde doğum yapıcam ... Normal istiyorum ama bebek dönmedi bakalım , hayırlısı

beklenen doğum tarihi 19 eylül
özel akademi hastanesi normal doğum inşlhh...bebek erkek...kıvanç eymen....:emir_bebek:

kızlar bebişlerin hepsi bayram çocuğu olucak maşallah...kaydirigubbakcemile3

beklenen doğum tarihi 25 Eylül ki bebeğim o tarihi bekler mi bilemiyorum :) normal istiyorum ama benim anım anıma uymaz hersaniye fikir değiştirebilirim. hastanem Central Hospital Kozyatağı

21 eylül
central hospital
normal doğum ..inşallah herkesin gönlünde yatan olur..

Kızım Defne 40 haftayı doldurursa 22 Eylül 2009 doğum tarihimiz. (bayramın 3.günü)

Ancak daha dönmedi, sezeryan olursa 38+1 de yani 09 Eylül 2009 da doğum düşünüyorum.

Hastane ızmir Kent Hastanesi.

benim tahmini tarihim de 25 Eylül
(3 kişi aynı tarihte bekliyor; hep birlikte gününde doğururuz inşallah :)

normal doğum istiyorum (epiduralle mümkünse)

hastane daha kesinleşmedi Adana Acıbadem veya Universal

beklenen mutlu gün 30 eylül normal istiyorum bende... Hastane Gültepe Ensar Hastanesi fakat adı değişmiş Avicenna oldu...

beklenen 21 eylül ama sezeryan olacak büyük ihtimalle tarih 10 eylül inşallah delikafaduldenantalya yıldız andeva hastanesinde

beklenen doğum tarihi 14 eylül ama sanki erken gelcekmiş gibi. hacettepe ünv düşünüyorum ama belli degil.:nazar:

X