Hangi halı?

ROBIN_

Melek de benim şeytan da; hangisi sana uyarsa.
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
676
1.127
Merhaba hanımlar.
Evde açık renk halı kullanacağım, ama hangi marka almam gerektiğini bilmiyorum :KK43: Daha önce kullanmadığım için hiçbiri hakkında fikrim yok. 18 gün sonra düğün var.
Özellikle leke tutmayan, silinince hemen lekeyi çıkaran, yumuşak tüylü halılar arıyorum. Nelerden memnunsunuz? Neleri tavsiye etmezsiniz? Bi el atıverseniz tecrübeli güzeller :temizlik: Şimdiden teşekkürler Hoppa

Diğerlerinden beğenemiyorum canım ya :KK43: Krem tonları hoşuma gidiyo hep
En azından çoluk çocuk yokken kullanıym diyorum. Zaten bütün gün ikimiz de evde değiliz

Festivalin kartanesi serisi ya da royalin saba serisine bakabikirsin ben royalciyimdir cook da memnunum bi incele bakalim

Angora'nın leke tutmayan halilarınada bakabilirsin ben kullanıyorum ve memnunum.:KK39:

Benim evdekiler saray ve merinos, ikisinden de memnunum ama sanırım saray daha yumuşak ve daha kolay siliniyor. Şimdiden Evliliğiniz hayırlı uğurlu olsun :)

ben saray halıdan memnun kaldım ... IMG-20160423-02363.jpg bu desen benımkıde

Diğerlerinden beğenemiyorum canım ya :KK43: Krem tonları hoşuma gidiyo hep
En azından çoluk çocuk yokken kullanıym diyorum. Zaten bütün gün ikimiz de evde değiliz
Valla benim oturma odam açık renk ben sinir oluyorum gözüme batıyo koyu renkler de boguyo silinebilir al bide çift taraflı lar oluyo onlardan alma hiç güzel olmuyo

Festivalin kartanesi serisi ya da royalin saba serisine bakabikirsin ben royalciyimdir cook da memnunum bi incele bakalim
Teşekkür ederim canım royali sık duyuyorum çoğu memnun ben de bi bakıcam :)

Merhaba açık renk halı gerçekten kullanması çok zor.Bende tüm uyarılara rağmen neredeyse tüm eve beyaz halı aldım.Pişman mıyım hayır (çocuğum olunca fikrim değişebilir) .
Ev çok ferah ve içaçıcı gösteriyor.Ama en ufak tüy iplik kırıntı okadar kötü görünüyorki.Tüm evi süpürdükten yarım saat sonra elinizle halı üzerinden minik şeyler toplamak zorunda kalıyorsunuz.Silmekte zor deterjan bile sarı leke bırakıyor.Yinede ben çok seviyorum açık renk halıyı.Aşağıya halılarımı koydum beğendiğiniz olursa markasını yazarım.

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

X